Zbog sve lošijeg kvaliteta vazduha u urbanim sredinama, kao i čestica polena ambrozije, koji su uticali na to da se poveća broj respiratornih tegoba, ali i broj alergija, na dom gledamo kao na svoju oazu čistog vazduha i svežine, posebno ako je isti opremljen kvalitetnom klimom.

Moderan LG ARTCOOL Mirror klima uređaj sa DUAL Inverterom je baš onaj klima uređaj koji vam je potreban za planinski vazduh u vašem domu. Ovaj uređaj, osim što pruža efikasnu zaštitu od neželjenih čestica i mikroorganizama, dodatno eliminiše mikrozagađivače, pružajući idealnu temperaturu i svežinu svakom enterijeru, dok je u isto vreme i ekonomičan, jer štedi vašu električnu energiju.

Zahvaljujući AllergyFilter tehnologiji, ova klima uspešno eliminiše i najmanje čestice alergena i virusa iz vazduha. LG ARTCOOL takođe ima oznaku BAF, što znači da je uređaj sertifikovala britanska organizacija posvećena pomoći deci i odraslima sa alergijama.

Takođe, važno je pomenuti i da redovno čišćenje i menjanje filtera na uređajima za klimatizaciju na klasičan način jednostavno postaje nedovoljno, pa je LG ARTCOOL dizajniran tako da ima sposobnost internog čišćenja.

Uz LG ARTCOOL u ovom periodu čak i oni najtopliji dani u godini ispunjeni letnjom žegom, prolaze bez ikakve neugodnosti, u vašoj maloj, ličnoj oazi svežine – ni manje ni više, nego u vašem domu.

Prethodni tekstSamsung letnje rashlađivanje!
Sledeći tekstSEA RAY 265 SUNDANCER – ZA ULTIMATIVNI DOŽIVLJAJ KRSTARENJA

Leave a Reply