Početna Home Klipsch Cinema 1200 Sound Bar uz Dolby Atmos donosi bioskopski doživljaj

Klipsch Cinema 1200 Sound Bar uz Dolby Atmos donosi bioskopski doživljaj

Klipsch je izbacio novi sound bar, koji će se svrstati u višu klasu u njihovoj ponudi audio uređaja za kućni bioskop. U skladu sa svojim imenom, Klipsch Cinema 1200 dolazi sa 1200 W snage i faktorom oblika od 54 inča. Pored samog glavnog soundbar zvučnika, takođe dobijate i kompletan paket za prostorni zvuk zahvaljujući paru bežičnih satelitskih zvučnika koji se nadovezuju na bežični sabvufer.

Sve je napravljeno od premijum materijala, sa drvenom strukturom, presvlakom od tkanine i metalnim detaljima.

Dolby Atmos je definitivno jedan od najvećih aduta, a Klipsch Cinema 1200 svakako isporučuje rezultate na tom frontu kao prvi uređaj ovog brenda sa tim faktorom oblika koji sadrži dati audio standard. Soundbar dolazi sa postavkom kanala 5.1.4 upakovanom u njegov elegantni dizajn, pružajući sveobuhvatni prostorni zvuk pored zvuka iznad glave za maksimalno udubljujući doživljaj gledanja filmova.

Tu je i premijum daljinski koji automatski zasvetli kada ga podignete, što je nova funkcija koja svakako daje celom paketu na šarmu.
Pored opsežnog seta funkcija u zvučnom domenu, Klipsch nastavlja sa omogućavanjem mnogobrojnih opcija za povezivanje i integrisanom funkcionalnošću za strimovanje. U srži ovog uređaja nalazi se najnoviji eARC HDMI standard koji omogućava pravi Dolby Atmos zvuk i do 8K HDR video protok sa jednim HDMI kablom.

Ali za vlasnike pametnih domova koji žele da integrišu sve u ostatak svoje postavke tu je i podrška za Alexu i Google Asistenta kao i višesobni zvuk zahvaljujući Wi-Fi povezivanju i eternetu.

Klipsch Cinema 1200 isporučuje široku zvučnu pozornicu uparenu sa jakim basovima koji nadopunjuju zvučni profil umesto da ga nadjačavaju. Filmska muzika i drugi zvučni efekti zvuče apsolutno fantastično a govor je zaista nijansiran, naročito u scenama gde neko govori ko je izvan ekrana a aspekt prostornog zvuka dolazi do maksimalnog izražaja.

Potpuno novi Klipsch Cinema 1200 Sound Bar je dostupan na web prodavnici ovog brenda.

Cena uređaja iznosi 1.799 dolara, što se moglo i očekivati od flegšip modela kao što je ovaj.

Prethodni članakPrevaranti vrebaju korisnike Instagrama
Sledeći članakSEA RAY SDX 270 – INSPIRACIJA ZA TRAJNE UTISKE

Leave a Reply