Kompanija Samsung Electronics objavila je da je akumulirana prodaja serije Smart Monitora premašila milion uređaja na globalnom nivou.

Novi „uradi sve” monitori podržavaju Smart Hub, pružajući savršenu kućnu kancelariju i okruženje za školske obaveze bez potrebe za povezivanjem sa računarom ili bilo kojim drugim spoljašnjim uređajem. Osim toga, monitor korisnicima omogućuje uživanje u raznim OTT uslugama kao što su Netflix, Samsung TV Plus i YouTube.

Na osnovu popularnosti svog prvog pametnog monitora koji je predstavljen krajem 2020, Samsung je ove godine poboljšao svoju ponudu. Sada Samsung nudi 11 vrhunskih pametnih monitora, uključujući modele M8, M7 i M5.

Osim toga, uklonjiva kamera SlimFit Cam M8, aplikacija za videokonferencije i druge inovativne tehnologije prikaza, glavni su pokretači njegove popularnosti jer se ljudi prilagođavaju novim životnim stilovima – poput rada od kuće i školovanja od kuće.

Samsung je počeo primati prednarudžbine za M8 u SAD-u, Nemačkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama 28. marta 2022. Prednarudžbine za proizvod nadmašile su očekivanja kompanije, odražavajući popularnost proizvoda u celom svetu.

Prethodni tekstProjekat kompanije Suzuki – Za čist okean
Sledeći tekstSajber rat u Ukrajini doveo do rekordnih DDoS napada

Leave a Reply