Početna Home Sa pametnim mikrotalasnim rernama utolićete glad za tren

Sa pametnim mikrotalasnim rernama utolićete glad za tren

Ovi vrhunski uređaji čine pripremu hrane jednostavnijom

Ovi napredni uređaji imaju funkcionalnosti poput upravljanja glasom, skeniranja hrane pre kuvanja pa čak i podgrevanja u više koraka – i sve to možete da radite na daljinu.

To praktično znači da ne morate da mrdnete prstom ili kročite u kuhinju. U nastavku ćete naći najnovije i najinovativnije modele na tržištu.

Whirlpool pametna viseća mikrotalasna

Sa kapacitetom za pripremanje ručka za celu porodicu u prostranoj pećnici, ovaj viseći model ima kontrole na daljinu uz pomoć uređaja koji podržavaju Google Asistenta ili Alexu. Imate dva izbora za upravljanje ovom mikrotalasnom: Možete da koristite glasovne komande da od nje zatražite da počne ili prekine sa radom ili joj možete dati instrukcije za kuvanje; druga opcija je da koristite prateću aplikaciju i preko nje šaljete instrukcije za podgrevanje.

Integrisana „scan-to-cook“ tehnologija znači da mikrotalasna može da očitava bar kodove na bilo kojoj ambalaži, što potom šalje informacije o načinu pripreme direktno do uređaja, tako da nikad više nećete morati da brinete da neko jelo prekuvate ili nedovoljno skuvate. Tu je i funkcija za kuvanje u više koraka, koja vam omogućava da mikrotalasnoj pošaljete više instrukcija za kuvanje istovremeno, a ona će menjati temperaturu tokom kuvanja u skladu sa receptom.

CENA: $ 649.00

Café pametna viseća mikrotalasna

Forma i funkcionalnost se susreću u ovom elegantnom platinasto-staklenom sistemu koji ima standardne funkcije pametnih uređaja kao što su Wi-Fi, koji vam omogućava povezivanje preko glasovnih komandi ili smartfona, kao i „scan-to-cook“ tehnologija.

Ali ova pametna rerna ide korak dalje. Upoznajte Chef Connect funkciju koja dodatno uprošćava proces kuvanja tako što sinhronizuje satove, ventilaciju i svetla između vaših ostalih uređaja i mikrotalasne, tako da se svi automatski aktiviraju kada je jedan element uključen. Zatim imate funkciu za kuvanje na pari, kao i posebno podešavanje My Cycle koje pamti podešavanja temperature i vremena za vaše omiljene obroke.

CENA: $ 969.00

GE pametna samostojeća mikrotalasna

Ovaj intuitivni uređaj po prvi put može da radi preko Wi-Fi konekcije uz pomoć Google Asistenta ili Alexe, tako da sve što morate da uradite jeste da zamolite asistenta da upravlja rernom iz bilo koje sobe u kući i dobićete spreman obrok za par minuta. Možete da je uključite, isključite, produžite vreme kuvanja ili joj date naredbu da koristi određeni nivo toplote – sve to bez ikakvog pritiska na dugme, a čak ne morate ni fizički da budete prisutni u kuhinji.

Ovaj uređaj takođe ima „scan-to-cook“ tehnologiju i s obzirom na to da je ovaj model samostojeći, ne morate da preuredite celu kuhinju kako biste je uglavili negde. Jednostavno oslobodite malo prostora na radnoj površini i spremni ste.

CENA: $ 149.00

Toshiba pametna samostojeća mikrotalasna

Zahvaljujući mogućnosti povezivanja sa Amazon Echo zvučnikom, ova mikrotalasna podiže hands-free upravljanje na novi nivo. Na primer, kada ste u sred ključne scene u najnovijemt Netflix trileru, sve što treba da uradite je da zamolite Alexu da počne sa kuvanjem. Možete čak i da dajete precizne instrukcije kao na primer „napravi 500 grama kokica“ i uređaj će podesiti tačno onoliko vremena koliko je potrebno za pripremu kokica.

Dvadeset i tri unapred podešene funkcije vam omogućavaju da pripremite najrazličitija jela, od pice do povrća, a sa 1.100 vati snage, moći ćete da podgrejete veliki obrok za par minuta. Možda i najbolja stvar od svih, međutim, je pametni senzor koji automatski podešava odgovarajući nivo toplote i vreme kuvanja. To je praktično osiguranje koje vam je potrebno da nikada više ne upropastite neki obrok iz mikrotalasne.

CENA: $ 139.99
Prethodni članakTOP 5: Najbolje mobilne aplikacije za snimanje glasa
Sledeći članakSchneider Electric je napravio samodezinfikujuće prekidače

Leave a Reply