Početna Home VISOKOTEHNOLOŠKI PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA KORISTI LASERSKI SENZOR I PLAZMA POLJE

VISOKOTEHNOLOŠKI PREČIŠĆIVAČ VAZDUHA KORISTI LASERSKI SENZOR I PLAZMA POLJE

Otišavši korak dalje od svega što prečišćivači vazduha sa HEPA filterom (pa čak i neki sa UV zračenjem) mogu da ponude, OneLife X koristi tehnologiju plazma polja kako bi prečistio vazduh… da onu istu plazma energiju koja se nalazi na Suncu.

OneLife X hvata i eliminiše 99,99% svih čestica u vazduhu do najmanje veličine od 0,01 mikrometra (to je 10 puta manje od korona virusa) i može da radi zauvek bez potrebe da se menja filter.

Ako nemate prečišćivač vazduha, Vi ste prečišćivač. Osim vaših očiju koje vide prašinu u vazduhu ili vašeg nosa koji oseti neke gasove, zapravo ne postoji način da znate da li je vazduh koji udišete zagađen/nezdrav ili nije.

Istina je da je vazduh u zatvorenim prostorijama skoro uvek nezdraviji nego onaj napolju, ponekad čak i 5 do 10 puta… i osim ako nemate odličan prečišćivač vazduha koji radi non-stop i hvata te nezdrave čestice i toksine, dobra je šansa da ih onda vaša pluća hvataju.

Ovaj prečišćivač dolazi u dve boje – crnoj ili sivoj, sa tri režima rada – Auto režim koji od vas ne zahteva nikakvo cimanje, tihi Noćni režim i Boost režim koji može da prečisti vazduh u prostoriji od 25 kvadrata rekordnom brzinom.

Prečišćivačem OneLife X možete upravljati preko jednostavnog komandnog panela na uređaju ili preko aplikacije OneLife X, koja vam prikazuje trenutno stanje vazduha u prostoriji prema parametrima kao što su nivo čestica ili nivo isparljivih organskih jedinjenja i šalje upozorenja tokom sezone polena, ili u slučaju šumskih požara ili naleta oblaka prašine.

Možete da postavite više prečišćivača u različite prostorije u svom domu i dobijete detaljnu analizu kvaliteta vazduha u svakoj prostoriji, a integracija sa Apple HomeKit sistemom znači da OneLife X može lako da postane pouzdani deo vašeg pametnog doma.

Prethodni članakBlack Edition u sportskom izdanju
Sledeći članakTOP 5: PLOVILA OD 6M DO 8M

Leave a Reply