Ovaj uljem napunjeni mehanički sat zove se Type 3BBB (što je skraćenica za Black, Black, Black) i prvi je sat iz svoje serije koji ima polirano, crno kućište od titanijuma pete klase presvučeno DLC premazom. Ekstremno tvrdi lak štiti ovaj sat prečnika 44 mm od grebanja i korozije, dok kućište bez krunice sa safirnim staklom od ivice do ivice, sa prednje i zadnje strane, čini dizajn još posebnijim.

Napravljen od 215 delova, mehanizam Orbital Convex System je razvijen u okviru kompanije Ressence i broji sate, dane i datum. Ovaj sistem je poznat po tome što takođe omogućava elementima na brojčaniku da se vrte jedni oko drugih. Pokreće ga mala osovina u sklopu kalibra 2824/2 i isporučuje 28.800 vpč uz rezervu snage od 36 sati.

Uljem napunjen brojčanik ovog sata koristi efekat kapljice za kristalno jasnu čitljivost. Ulje i staklo dele sličnu reakciju na prelamanje svetlosti. Zbog toga, kada se prostor između brojčanika i stakla napuni uljem, oko bude prevareno da istog trenutka izgubi percepciju dubine, prema rečima proizvođača. Rezultat toga je da brojčanik deluje još bliže.

Sjajni model Type 3BBB možete da kupite odmah po ceni od 39.900$ na sajtu Ressence.com.

Prethodni tekstNVIDIA mapira puteve za samovozeće automobile
Sledeći tekstSUZUKI MARINE – Nagrada za najbolji proizvod 2021. Godine

Leave a Reply