CTC 625 OPEN je sportski gliser, namenjen za uživanje na vodi, kako za Vas tako i za Vašu porodicu i prijatelje.

Izuzetno pregledan i lak za upravljanje, karakteriše ga i sjajna komunikacija na palubi. Kokpit sa velikom upravljačkom konzolom, zgodno, visoko postavljeni rukohvati i visoke stranice omogućuju bezbedni boravak na plovilo čak i deci.

CTC 625 OPEN je univerzalno plovilo namenjeno kako uživanju na vodi tako i za pecanje, a sjajan je i za razne sportske aktivnosti na vodi.

Sa ukupnom dužinom od 6,40 metara model CTC 625 Open može da primi do osmoro ljudi i zadrži svoj rejting za priobalske morske vode, velike zalive, reka i jezera.

Potpuna vidljivost od 360 stepeni sa svakog sedišta omogućava svima da uživaju u pogledu ili da posmatraju skijaše na vodi.
Dve krmene platforme i merdevine za ukrcavanje omogućavaju svim plivačima i ostalim ljubiteljima vodenih sportova lak ulazak na brod.

Misija

Ovaj model stavlja akcenat na praktičnost, lakoću pristupa i sposobnost da krene u plovidbu za isto vreme koje vam je potrebno da nanesete kremu za sunčanje. Misija modela CTC 625 Open je da porodicama i prijateljima priušti zabavan dan na vodi uz opciju da se baci sidro i provede lepa noć pod zvezdama ako plovite u dvoje ili da dočekate svitanje sa štapovima za pecanje.

Kokpit i pramac

U kokpitu je klupa za sedenje, kao i opciono sedište za vozača i suvozača, u vidu sportskih sedišta ili velike klupe sa naslonom koji može da se pomera napred-nazad. U centralnom delu, između klupe i vozačevog sedišta, postoji mogućnost postavljanja stola, gde možete da uživate sa porodicom i prijateljima u nezaboravnim trenucima na vodi.

Pramcu se pristupa i sa leve i sa desne bočne palube, gde se nalazi kružna klupa, koja lako može da smesti i do 5 osoba oko montažnog stola koji po potrebi može da se ukloni i postavkom dodatnog jastuka sa potporom od drvenih lestvica dobijete veliki prostrani ležaj za sunčanje.

Kabina

Posebno treba izdvojiti i izuzetno korisnu mini kabinu, koja se nalazi u konzoli i predviđena je kako za odlaganje velikog dela potrebne opreme tako i za kratkotrajno sklanjanje sa neprijatnih iznenadnih vremenskih promena.

Konstrukcija

Za dobar CE rejting mora postojati minimalno odstupanje u težini svakog proizvedenog dela. Svaki kompozitni element palube i korita se meri pre sklapanja.

Ovo nije uobičajeno kod motornih brodova, ali je obavezno za jedrilice koje se trkaju u klasama gde svi modeli moraju da imaju isti dizajn.
Model CTC 625 Open ima samopraznujući kokpit i pokreće ga jedan vanbrodski motor od maksimalne snage od 250 ks.

U kombinaciji sa Suzuki vanbrodskim motorom, pouzdanost i uživanje je zagarantovano.
Nudimo više mogućnosti izbora snage motora, u zavisnosti od vaših želja i budžeta koji biste izdvojili za vaše plovilo snova.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstSamodozirajuća UV-C četkica za zube
Sledeći tekstStartup takmičenje za bolji život!

Leave a Reply