Ovaj otmeni SUV, sa pametnim e:HEV pogonskim sistemom, u stilu sportskog kupea donosi jedinstveno iskustvo u vožnji koje je upotpunjeno naprednim opcijama.

Električni pogon na ovom vozilu se iz stanja mirovanja aktivira momentalno, istovremeno koristeći energiju koja je uskladištena u bateriji za napajanje električnog motora.

Svestrana Honda HR-V donosi elegantan eksterijer uzbudljivog dizajna, kao i visoko sofisticiran, prostrani enterijer koji se jednostavnim konfigurisanjem brzo prilagođava potrebama savremenog vozača.

Hondin novitet nudi niz praktičnih mogućnosti poput pokretljivih zadanjih sedišta kojim se lako stvara prostor za bicikl, skije i drugu opremu uz koju ste za nekoliko minuta spremni za avanturu.

Hibridne performanse pretvaraju vožnju HR-V modela u vrhunsko zadovoljstvo, dok pametni Honda SENSING sigurnosni sistem pruža besprekoran osećaj bezbednosti u saobraćaju.

Uz Honda+ aplikaciju dostupne su i dodatne usluge podrške (poput digitalnog ključa, Honda Digital Roadside Assistance sistema, geo ograde, lokatora automobila i sl), kako tokom vožnje, tako i kada je vozač udaljen od automobila.

Potpuno nova Honda HR-V od sada je dostupna domaćim kupcima po početnim cenama (u zavisnosti od paketa opreme): Elegance – 31.990€; Advance – 34.490€ i Advance Style – 36.790€.

Prethodni tekstVosker V150 je sigurnosna kamera napravljena za ljude koji žive van mreže
Sledeći tekstNezaustavljivi CUPRA impuls

Leave a Reply