Početna Lifestyle Lagan, kompaktan, koncizan i zabavan: Ducati predstavlja novu generaciju modela Monster

Lagan, kompaktan, koncizan i zabavan: Ducati predstavlja novu generaciju modela Monster

blank
ATV & NAUTICA ATV

Novi Monster je zasnovan na istim konceptima koji ga vezuju za nezaboravni Monster 900, prvi istinski sportski naked motocikl, ali iznova osmišljen i modernizovan.

Rezultat je motocikl sa naprednom, laganom i efikasnom šasijom koji je sposoban momentalno da ostvari savršenu konekciju sa vozačem.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

blank

Pozicija sedenja je manje opterećujuća za ručne zglobove, a motor nudi odličan balans između snage, obrtnog momenta i lakoće upravljanja.

Novi Monster je sportski i zabavan motocikl. Pokreće ga dvocilindarski Testastretta 11° motor od 937 kubika.

blank

U poređenju sa prethodnim modelom, koji je imao motor od 821 kubika, nova generacija ima veću zapreminu motora, više snage i obrtnog momenta, a manju masu koja doprinosi lakoći motocikla i boljoj upravljivosti.

Monster sada isporučuje 111 konja pri 9.250 opm uz maksimalni obrtni moment od 9,5 Nm pri samo 6.500 opm, zbog čega je vrlo efikasan i ima dobar odziv na ručicu gasa.

blank

Zahvaljujući povećanoj zapremini poboljšan je obrtni moment pri svim obrtajima, naročito u srednje-niskom opsegu koji se najviše koristi na putevima i između krivina.

Novi Monster je lagan.

blank

Aluminijumski prednji ram koristi isti koncept koji je prisutan na modelu Panigale V4. Kratak je i prikačen je direktno na glave motora.

Sa masom od svega 3 kg ovaj ram je 4,5 kg lakši (60% manje) od prethodnih, smanjujući težinu praznog motocikla na svega 166 kg.

blank

Novi Monster je pun tehnologije.

Standardna oprema uključuje ABS pri skretanju, kontrolu prianjanja i sistem za kontrolu podizanja na zadnji točak i svi ovi sistemi imaju više nivoa podešavanja.

blank

Sportski karakter motocikla je takođe naglašen Launch Control sistemom koji omogućava munjevito startovanje.

Sva ta elektronska oprema omogućava vam da iskusite performanse motocikla uz visok nivo aktivne sigurnosti.

Novi Monster je dostupan u Ducati crvenoj i Dark Stealth boji sa crnim felnama ili Aviator sivoj boji sa GP crvenim felnama.

blank

Za one koji žele motocikl sa još sportskijim izgledom tu je Plus verzija u istim bojama sa aerodinamičnijim vetrobranskim staklom i poklopcem za suvozačko mesto u standardnoj opremi.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply