Nova i odvažna vrsta mobilnosti, nova kategorija proizvoda: LUV – prvo Lako Urbano Vozilo (Light-weight Urban Vehicle) na svetu.

Atraktivan, brz i jedinstven, Nuvion je majstor gradskog okruženja: sa lakoćom se provlačite kroz saobraćajne gužve i putujte po gradu i van njega.

Dizajn

Glavne karakteristike LUV-a Nuvion su originalnost i dizajn, kao i osvežavajući, živopisan stil, sa skladnim proporcijama i balansiranim linijama.

Ovo vozilo donosi savršeni balans između kompaktnih dimenzija, optimalne ergonomije i dinamičnog stila. Nuvion je spreman da pokori gradove.

Tehnologija

Kul izgled i inovacije, u kombinaciji sa naprednim sadržajima i revolucionarnim tehnološkim karakteristikama.

Potpuno digitalni panel, sistem za paljenje bez ključa, Start i Stop tehnologija kao i revolucionarni HTS sistem čine jedan paket veoma atraktivne visokotehnološke opreme.

Nuvion predstavlja napredno rešenje za mobilnost u kompaktnom formatu.

Zabava

Karakteriše ga energičan motor i mala težina za najbolji odnos težine u klasi.

Nuvion privlači pažnju sa uzbudljivom dinamikom vožnje i iznenađujuće dobrim performansama uparenim sa niskim težištem i niskom visinom sedišta za impresivnu agilnost i brzinu. Nuvion garantuje uživanje u vožnji.

Bezbednost

Laka upravljivost, agilnost i optimalna udobnost.

Sa masom od svega 200 kg, integralnim sistemom kočenja i trokanalnim ABS-om, Nuvion nudi kontinuiranu i aktivnu bezbednost.

Balans i preciznost upravljanja su takođe poboljšani korišćenjem prednjih točkova od 14 inča i zadnjih točkova od 13 inča.
Nuvion otelotvoruje emociju i bezbenost, budućnost pametne mobilnosti.

Jedinstvena tehnologija E-HTSTM

Elektronski hidraulični sistem naginjanja, E-HTS, obezbeđuje sigurnu i stabilnu dinamiku vožnje čak i u najgorim drumskim i vremenskim uslovima.

Ovaj sistem deluje simultano na prednjim točkovima i omogućava precizan ulazak u krivinu, stabilno skretanje i besprekorni izlazak iz krivine.

Nuvion je uvak u balansu, čak i pri malim brzinama ili pri zaustavljanju, eliminišući potrebu da spuštate noge na tlo.

Sa elektronskom verzijom Hidrauličnog sistema naginjanja imate elektronski blok za naginjanje koji se aktivira jednostavnim pritiskom na dugme na upravljaču.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstIFA 2020: TCL X915 8K QLED TV donosi IMAX iskustvo u vaše domove
Sledeći tekstNove Bang & Olufsen bežične slušalice su prelepe i vrlo skupe

Leave a Reply