Gradski putnici koji kao prevozno sredstvo preferiraju bicikl će se složiti da vožnja bicikla od tačke A do tačke B može biti solidan trening. E-bicikli sa baterijskom „asistencijom“ su odlični kada vam je potrebna mala pomoć, ali su često skupi i često su na meti lopova.  Zato je jedan startap iz Bruklina odlučio da dizajnira CLIP, prenosivi i montažni elektromotor koji pretvara svaki bicikl u električni bicikl.

Taj uređaj za konverziju u električni bicikl izgleda baš kao i predmet po kom je dobio ime – a to je štipaljka (clip). Ovaj motor je kompatibilan sa svim gradskim, drumskim i hibridnim biciklima koji imaju prednji točak veličine od 26 do 28 inča. CLIP je težak koliko i laptop, staje u ranac i možete jednostavno da ga zakačite i skinete sa svog bicikla kad god poželite. Sa crnim okvirom i bočnim panelima od brušenog aluminijuma, on izgleda elegantno i dovoljno moderno da se uklopi u izgled svakog bicikla.

On uključuje elektromotor snage 450 W koji napaja baterija snage 36 V i 144 Wh, čime se korisnicima omogućava maksimalna brzina od 24 km/h uz autonomiju od 16-24 km. CLIP se može napuniti do 100% za svega 40 minuta, tako da ćete uvek biti spremni za pokret.

Prethodni tekstSony WH-1000XM5: Upoznajte novog gazdu
Sledeći tekstTESTIRALI SMO: LG PuriCare AeroTower – Moćan, tih efikasan

Leave a Reply