Početna Lifestyle TOP 5: PLOVILA OD 8M DO 10M

TOP 5: PLOVILA OD 8M DO 10M

SEA RAY 265 SUNDANCER

Sa legendarnim linijama Sundancer porodice i sadržajima koji podižu nivo komfora, Sundancer 265 predstavlja zenit doživljaja krstarenja. Premijum funkcije uključuju najsavremeniju navigacionu tehnologiju, otvorenu prozračnu kabinu sa velikim prozorima i neverovatnu količinu skladišnog prostora. Garnitura za sedenje od premijum materijala oduševiće svakog putnika, a integrisana krmena platforma podstiče prirodnu interakciju s vodom. Zahvaljujući preciznosti s kojom Sea Ray izrađuje korita, kvalitet plovidbe je besprekorno opuštajući. Što je jako bitno za Sundancer 265, on je u gabaritima za samostalni transport. Njegova širina je 2,59m.

SEA RAY 290 SDX

Kada aktivna porodica voli vodene sportove, oni uglavnom vole da podele zabavu sa svojim prijateljima. Tu na scenu stupa model SDX 290 kao jedan od najluksuznijih deck brodova u svojoj klasi. Njegovo duboko i široko V korito čija se širina nastavlja ka pramcu omogućava vam da smestite više prijatelja u ogromnom pramčanom kokpitu, a istovremeno održite ravnomernu, stabilnu vožnju i odlično upravljanje pri velikim brzinama. Široko korito koje se nastavlja u prednjem delu broda kod modela SDX omogućava vam da smestite više prijatelja na pramcu, a imate i opcione jastuke za popunjavanje praznog prostora i pretvaranje pramca u palubu za sunčanje.

RINKER 270 EXPRESS CRUISER

Isključite smartfon i ostanite duže na vodi sa opcionim ležaljkama za sunčanje ili uzmite unapređeni paket sa moćnim ozvučenjem sa sabvuferom, radarskim lukom, sidrom sa vitlom, GPS-om, nautičkom navigacijom, reflektorom i podnim oblogama od bambusa u kokpitu. Pošaljite upit i istražite mnoštvo dodatnih opcija. Ovaj prikolicom prenosivi džepni kruzer sa sertifikacijom za jahte isporučuje dosta snage, omogućavajući vam pristup mnogim vodenim površinama. Dobijate kapacitet rezervoara od 284 litre, mesto za udobno spavanje za 4 osobe i sposoban kruzer za duboke vode koji može da iznese svaku avanturu koju poželite.

JEANNEAU CAP CAMARAT 10.5 WA SÉRIE2

Brod za dnevne plovidbe koji je idealni model za dnevne ekskurzije sa prijateljima i porodična krstarenja, jer ima dva boravišna prostora napolju! Prostrani prednji kokpit, bezbedan i tokom plovidbe i dok ste usidreni, nudi integrisane ležaljke i vrlo udobnu klupu za sedenje za trenutke relaksacije. Na krmi se nalazi pravi kokpit salon sa velikim stolom i velikom ugaonom garniturom koji gleda na prelepu, potpuno opremljenu spoljnu kuhinju. Nova bočna terasa sa merdevinama za ulazak i izlazak iz vode dodatno otvara kokpit ka moru i proširuje prostor za kupanje i pristup vodi.

JEANNEAU CAP CAMARAT 9.0 CC

Jedan apsolutno zavodljiv brod za dnevne plovidbe vrlo elegantnog dizajna pridružuje se Jeanneau porodici. Cap Camarat 9.0 CC, novi flegšip model Cap Camarat linije, može da primi do 11 ljudi. Cap Camarat 9.0 CC genijalno spaja performanse ribarskog broda, udobnost porodičnog ribarskog broda i dizajn premijum modela. Sa iznenađujućim enterijerom, model sa vanbrodskim motorom ima inovativan i svetao boravišni prostor u kom možete udobno provesti noć ili dve.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni članakKako da se ne “upecate” na hakerske prevare
Sledeći članakTEST: Samsung Galaxy Z Fold3 – Vizija iz budućnosti #3

Leave a Reply