Najnoviji model kompanije HOFELE nastavlja „Ultimativnu“ dizajnersku temu koja podrazumeva dvobojnu spoljašnost, ovoga puta u bojama Tiffany Gold i Obsidian Black, a tu su i prepoznatljive HOFELE „Turbine“ polirane felne od kovanog aluminijuma, veličine 23 inča, sa jedinstvenom završnom obradom u delikatnoj svetlo-zlatnoj boji.

Drugi unapređeni elementi spoljašnosti uključuju jedinstvenu HOFELE masku hladnjaka, redizajnirani prednji branik sa hromiranim stilskim elementima, kao i vrlo elegantnu hromiranu centralnu liniju na haubi.

Sa zadnje strane, promene koje je odradio HOFELE uključuju sjajno-crni zadnji spojler i dve izduvne cevi u istoj boji.

Kao i uvek kada se radi o HOFELE dizajnu, unutrašnjost je veoma posebna.

Originalna zadnja klupa je zamenjena sa dva pojedinačna sedišta između kojih se nalazi centralna konzola, čime se dobija jedinstven luksuzni prostor.

Ceo enterijer je presvučen najfinijom Napa kožom i Alkantarom.

Svaka vidljiva i opipljiva površina je dobila posebnu pažnju HOFELE tima, uključujući i ceo gornji i donji deo komandne table, pa sve do malih prostora sa bočnih strana sedišta koji su uglavnom izrađeni od plastike.

Perforacije i štep koje je posebno dizajnirao HOFELE dopunjene su svetlo-zlatnim detaljima.

Dodatni stilski i luskuzni detalji mogu se videti u prtljažniku koji ima pod od sjajnog drveta sa aluminijumskim lajsnama.

Krajnji rezultat predstavlja kombinaciju savremenog dizajna zajedno sa modernom tehnikom izrade, čime se dobija unikatno, premijum vozilo.

Sigurno će se izdvajati iz mase premijum terenaca trenutno dostupnih na tržištu.

Prethodni tekstSony je predstavio nosivi klima uređaj koji staje u džep
Sledeći tekstNazalni sprej koji smanjuje rizik od COVID-19

Leave a Reply