Reč je o novom prodajnom salonu površine 15.000 kvadratnih metara, koji će svojim izgledom i konceptom predstavljati jedan od najvećih i najlepših prodajnih objekata u regionu, dok se početak gradnje očekuje tokom druge polovine godine.

Đurđević je objasnila da će novi salon klijentima ponuditi jedinstveno iskustvo i podvukla da se objekat projektuje u saradnji sa BMW-om, te da će takav koncept salona biti baziran na “future retail” standardima.

Tokom 2021. godine otvoren je i „THE BMW Store“ u Galeriji Beograd koji predstavlja poseban inovativni koncept. Unutar „THE BMW Store-a“ izloženi su električni automobili, uz ideju da se promovišu auto-inovacije, ali i da se posetioci edukuju o elektrifikaciji.

Ona je istakla odlične rezultate u prodaji automobila, pa je tako tokom 2021. godine prodato čak 240 BMW modela više nego prethodne godine (ukupno 884), dok je prodajni rast zabeležen i kod svih ostalih brendova koje kompanija zastupa.

Đurđević je zaključila da će Delta Auto i dalje biti primarno orijentisan na što kompletnije potrošačko iskustvo,  sa ciljem da se klijentima pruži što ekskluzivnija usluga.

Prethodni tekstSa novom HONDOM do omiljene destinacije
Sledeći tekstTOP 5: Novi nosivi uređaji sa sajma CES 2022

Leave a Reply