Corolla dobija najnoviji Toyotin multimedijalni sistem za 2022. godinu, koji značajno poboljšava povezanost, funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Biće u ponudi kao standardni deo opreme u paketima Mid+, GR SPORT, TREK i High, a kao opcija u verzijama sa Mid paketom.

Novi sistem ima moćniji glavni procesor koji radi 2,4 puta brže od trenutne jedinice, dajući mnogo brži odgovor na komande korisnika. Multimedijalnim sistemom upravlja se preko centralnog ekrana osetljivog na dodir, visoke rezolucije i dijagonale osam inča, pruža trenutni pristup nizu pametnih povezanih usluga, uključujući internet navigaciju, s kontinuiranim, „uvek uključenim“ informacijama o stanju u saobraćaju.

Ažuriranja softvera obavljaju se neprimetno, bežično, a laka integracija pametnog telefona obezbeđena je preko aplikacije Apple CarPlay, s bežičnom vezom i (kablom) preko aplikacije Android Auto.

Toyota proširuje svoje partnerstvo s vodećim proizvođačem bicikala, kompanijom TREK Bikes, u okviru saradnje po kojoj hibridna električna vozila Corolla Touring Sports obezbeđuju sve usluge kao timski automobili za profesionalni biciklistički tim Trek-Segafredo.

S obzirom na saradnju koja će se nastaviti do decembra 2022. godine, Toyota predstavlja novu varijantu Corolla TREK Special Edition, nadovezujući se na već poznati TREK Touring Sports.

U zavisnosti od tržišta, prve isporuke započinju od kraja januara 2022. godine.

Prethodni tekstCES 2022: “Zajedno za budućnost” na CES 2022
Sledeći tekstSpecijalno dizajnirani za rad od kuće

Leave a Reply