Početna Trends Revolucija u bezbednosti Interneta

Revolucija u bezbednosti Interneta

Povodom Dana bezbednosti na internetu, koji se ove godine obeležava 9. februara, vodeće svetske kompanije i najuticajnije organizacije podsećaju na potencijalne opasnosti u digitalnom svetu i važnost bezbednosti na internetu, posebno za decu.

SBB, kao jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji i omiljeni internet provajder među mladima, je do sada prvi uvodio inovacije u internetu, kao i televiziji kod nas, koristeći vrhunske tehnologije u korist ličnog doživljaja korisnika.

Zato najavljujemo EON Connect – revoluciju u bezbednosti interneta koja uskoro stiže.

Prema rezultatima istraživanja u okviru projekta Deca Evrope na internetu, većina dece u Srbiji (86%) koristi internet svakodnevno.

Dve trećine, odnosno 65% dece od 9 do 10 godina pristupa internetu svakodnevno preko mobilnih telefona bez adekvatnog nadzora.

EON Connect, koji će uskoro biti deo SBB ponude, korisnicima omogućava uvid u to koji su uređaji povezani na njihovu WiFi mrežu, uz mogućnost organizacije i personalizacije povezanih uređaja prema profilu, kao i bezbednosnu i roditeljsku kontrolu.

Pomoću EON Connect aplikacije, možete da upravljate svojom kućnom mrežom bilo kad i bilo gde, ograničite ili pauzirate internet, blokirate pristup ka određenim kategorijama sadržaja, kreirate lične profile i „dodelite“ uređaje na mreži za svakog člana porodice.

Uvođenjem prvih televizijskih korisničkih profila na EON-u u junu 2020. godine, SBB je doneo budućnost personalizovane televizije.

EON Kids profil, poseban prostor na EON-u namenjen isključivo deci, omogućava potpuno bezbedno gledanje televizije u sigurnom dečijem okruženju.

Prethodni članakNordica takmičarske skije za napredne skijaše
Sledeći članakAgresivne i brze Nordica ski cipele

Leave a Reply