Vaše omiljene domaće aplikacije na HUAWEI AppGallery

Kompanija Huawei je u proteklih godinu dana aktivno radila na dodavanju novih globalnih i lokalnih aplikacija u Huawei AppGallery – zvaničnu prodavnicu aplikacija.

Konstantan rad na inovacijama i saradnja sa programerima širom sveta rezultirali su intergisanjem preko 80 hiljada aplikacija u AppGallery, a ovaj broj iz nedelje u nedelju je sve veći.

Od preuzimanja desetina hiljada popularnih aplikacija korisnike deli jedan klik, a upravo među njima mogu se pronaći i najpopularnije domaće aplikacije.

Bilo da je reč o aplikacijama za mobilni banking, zabavu, online kupovinu ili informativu – integrisane su u Huawei AppGallery!

Tokom više od 30 godina, Huawei je blisko sarađivao sa partnerima na povećanju digitalne povezanosti sa ljudima i zajednicama širom sveta.

Kompanija veruje da u svetu koji sve više pokreću digitalne tehnologije, niko ne sme biti izostavljen.

Huawei nastoji da ohrabri i motiviše inovativne programere širom sveta da sarađuju sa Huawei Mobile Services, kako bi zajedno pružili bolje i pametnije korisničko iskustvo.

U prilog tome govori činjenica da je preko 1,6 miliona programera širom sveta deo upravo HMS platforme.

Takođe, uz najnoviji Huawei pretraživač – Petal Search – preuzimanje aplikacija nikada nije bilo jednostavnije.

U novom pretraživaču, koji se na Huawei P40 seriji pojavljuje kao preinstalirani vidžet, možete uneti naziv bilo koje željene aplikacije, a pretraživač će vam ponuditi različite izvore za preuzimanje.

Zahvaljujući visokim bezbednosnim standardima, prilikom pretrage aplikacija, korisnici imaju uvid direktno u izvor za preuzimanje aplikacije.

Ukoliko je željena aplikacija dostupna za preuzimanje sa zvanične Huawei prodavnice aplikacija (AppGallery), prvenstveno će biti ponuđeno preuzimanje sa nje.

Ipak, sigurna pretraga ponudiće vam i druge izvore za preuzimanje aplikacije ukoliko ista još uvek nije dostupna na Huawei AppGallery.

Ovaj praktični vidžet dostupan je za preuzimanje sa Huawei AppGallery, pa tako i ostali korisnici Huawei telefona mogu neometano da istražuju aplikacije i brojne sadržaje koje Petal Search pretraživač nudi.

Istražite više uz Huawei AppGallery!

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde