Početna Lifestyle Audi letnji koncerti

Audi letnji koncerti

Pod motom „Zajedno za muziku“ planirana su četiri koncerta koja će se uživo prenositi iz mobilnog Audi muzeja i dvorane gde se inače okupljaju zaposleni u Audijevom industrijskom parku GVZ.

Festival će proslaviti 30. godišnjicu saradnje sa uglednim umetnicima i ansamblima.

Kao rezultat situacije sa korona virusom, Audi Letnji koncerti će se održati u manjem obimu tokom svoje važne godišnjice, ali sa velikim imenima i izvanrednim umetnicima.

Pored umetničke direktorke Lise Batiashvili, moći će da se čuju i vide ansambli poput Budimpeštanskog festivalskog orkestra pod vodstvom Ivana Fischera, Camerata Salzburg sa Francois Leleux i Makimilian Hornung na čelu, kao i Quatuor Ebene, kako izvode vrhunska muzička dela u nesvakidašnjem koncertnom okruženju.

q

Koncerti će se besplatno prenositi na www.audi.com/sommerkonzerte, YouTube kanalu @Audi, Facebook stranici @ Audi.AG i na kanalima društvenih medija izvođača.

Livestream je dostupan i na www.audimedia.tv, na Audi MediaTV aplikaciji i putem smart TV-a. Snimci sa sva četiri koncerta biće dostupni po završetku na vvv.audimedia.tv.

Program festivala na engleskom jeziku predstaviće Aleksander Mazza.

Ograničen broj mesta za koncerte biće na raspolaganju zaposlenima u Audiju u skladu sa primenom propisanih mera zaštite.

Program „Zajedno za muziku“ :

2. jula 21:00 h „Snaga prirode” uživo iz audio muzeja Audi
3. jula 20:00 h „Music Essentials” uživo iz Hala B u GVZ-u
4. jula 11:00 h i 15:00 h „Beethoven Outdoor“ koncert u Ingolstadtu
21:00 h „Betoven oko sveta” uživo iz mobilnog Audi muzeja
5. jula 20:00 h „Zajedno za muziku” uživo iz Hala B u GVZ-u

q

Leave a Reply