Provozajte krug sa svog kauča

Fiat predstavlja virtuelnu test vožnju kako biste iskusili kako je to voziti jedan Abarth automobil

Fiatov izdanak, Abarth postao je prvi proizvođač automobila koji je lansirao test vožnje za svoje nove modele u virtuelnoj realnosti.

Sportski brend italijanskog proizvođača automobila će potencijalnim kupcima poslati VR naočare sa kojima mogu da „uživaju u uzbuđenju koje nosi vožnja jednog Abarth modela iz udobnosti i bezbednosti svog doma“.

Oni kažu da će ovakve probne vožnje kupcima i njihovim porodicama pružiti „potpuno imerzivnu i uzbudljivu alternativu“ pravoj vožnji.

Skoro sve kompanije pružaju kupcima mogućnost da „kliknu i preuzmu svoj automobil“, pri čemu kupac poruči novi automobil onlajn i preuzme ga kod dilera – ali primopredaja ključeva se obavlja napolju uz socijalnu distancu.

Najnovija najava brenda Abarth podiže prilagodljivost dilera tokom karantinskih mera na novi nivo.

Distributer Abarth vozila dostavlja Abarth kutiju na kućni prag mušterije, a u njoj se nalaze VR naočare sa nasnimljenom „test vožnjom“ kao i par Bose slušalica i brošura o vozilu i sve prodajne informacije.

Jedini model koji je trenutno dostupan za kućne test vožnje je Abarth 595 Scorpionero u ograničenom izdanju koji košta 20.899 funti (24.399 evra).

Virtuelna tura korisnika vodi na vožnju do Severnog Velsa preko vijugavih krivina krečnjačkog rta Velika Orma, obale jezera Lin Ogven do kratke terenske ekskurzije po pesku plaže Black Rock Sands.

Ovo VR iskustvo omogućava kupcima da uživaju u uzbuđenju koje donosi vožnja modela 595, ali iz bezbednosti svojih domova.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde