SSD USB 3.2 II generacije i privlačnog izgleda

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavlja svoj spoljnji SSD ADATA SE760.

Ovaj SSD ima privlačan izgled i kompaktne dimenzije radi lakše prenosivosti, a dolazi uz USB 3.2 Gen 2 interfejs koje nudi izvrsne performanse čitanja i pisanja.

ADATA SE760 ima kompaktan i optimalan dizajn savršen za upotrebu u pokretu.

Njegova glatka spoljašnjost sa površinom od uglačanog metala atraktivnog je izgleda i prijatna je na dodir.

SSD dolazi s USB 3.2 Gen 2 interfejsom, usled čega nudi brzinu čitanja / pisanja do 1000 MB/s, što je više od 12 puta brže od eksternih hard diskova.

Takve munjevite performanse omogućuju korisnicima na primer, prenos filma u 4K rezoluciji veličine 10 GB za oko 20 sekundi.

SE760 nudi sve praktične prednosti koje imaju i ostali SSD-ovi, uključujući otpornost na udarce i vibracije.

Uz to, on koristi najnoviji USB-C (Type C) priključak koji je reverzibilan, pa nema iritantnog okretanja kao kod starijih vrsta USB priključaka.

On se bez posebne pripreme koristi i na operativnim sistemima Windows, Mac OS i Android, što znači da korisnici mogu bez ograničenja premeštati sadržaje s jednog na drugi uređaj.

Bilo da se koristi za posao ili zabavu, SE760 će korisnicima ponuditi prednosti SSD-a, jednostavne mogućnosti povezivanja i praktičnost USB-C priključka.

Tačna dostupnost modela ADATA SE760 može varirati u zavisnosti od regiona.

Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na određenim tržištima, obratite se najbližem sedištu kompanije ADATA ili maloprodajnom predstavniku putem web-stranice www.adata.com.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde