XPG DDR4 Tamnog i privlačnog dizajna

XPG, brend specijalizovan za sisteme, komponente i periferne uređaje za igrače, profesionalne e-sportiste i tech entuzijaste, predstavio je DDR4 memorijski modul XPG GAMMIX D20.

Tamnog i privlačnog dizajna, sa radnim frekvencijama do 4133 MHz, GAMMIX D20 pomoći će korisnicima da sa stilom usavrše svoje igračke veštine.

GAMMIX D20 ima pomalo zastrašujući i diskretan crni ili sivi hladnjak koji će se svideti igračima i ljubiteljima PC-ja.

Njegova glatka anodizirana metalna površina i dizajn u obliku slova X podsećaju na oklop koji odiše snagom i tajnovitošću.

Korisnici koji traže alternativu šarenim RGB modulima ceniće GAMMIX D20.

Ti moduli ne samo da izgledaju kao ozbiljni igrački DDR4 moduli, nego imaju i takve radne specifikacije, pošto funkcionišu na frekvencijama do 4133 MHz.

Korisnicima su ponuđeni i modeli s radnim frekvencijama 3200 MHz i 3600 MHz.

Kako bi se osigurao visok nivo kompatibilnosti sa raznim platformama, GAMMIX D20 je podvrgnut opsežnim testiranjima na raznim matičnim pločama brojnih robnih marki, a testirano je i kako ovi moduli funkcionišu sa najnovijim AMD-ovim i Intelovim platformama.

GAMMIX D20 u potpunosti je kompatibilan sa platformom Intel XMP 2.0, pa je moguće glatko overklokovanje bez odlaska u BIOS na PC-jima koji takođe podržavaju XMP 2.0.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde