Kompanija LG Electronics (LG) predstavlja LG OLED Flex (model LX3), novi, moderni televizor, prvi u svetu koji ima savitljivi OLED ekran od 42 inča. Savršen izbor za živopisni gejming na konzolama, računaru ili za cloud gejming, kao i za uživanje u TV prenosima uživo i uslugama striminga sadržaja, LG OLED Flex započinje novu eru, kada je reč o prilagodljivosti ekrana. Impozantni LX3 televizor može da se kreće od potpuno ravnog do spektakularno zakrivljenog (900R), omogućavajući korisnicima da od dvadeset nivoa zakrivljenosti, pronađu za sebe idealni luk i maksimalnu uživaju u gledanju.

Pored realističnog kvaliteta slike, koji pokreće α (Alpha) 9 Gen 5 inteligentni procesor i jedinstveni algoritmi slike, LG OLED FLEX je još komforniji za oči. Prijatniji za oči, OLED ekran LX3 omogućava korisnicima da uživaju u dužim gejming sesijama i da gledaju svoje omiljene emisije u dugim intervalima, bez zamora očiju. Korisnici mogu da podese zakrivljenost LX3 pomoću namenskog dugmeta na daljinskom upravljaču, ili ručno. Pored toga ekran LG OLED Flex televizora garantuje ergonomski komfor u bilo kom položaju da se nalazite.

Za maksimalnu pogodnost, funkcija Switching Hub omogućava povezivanje sa LG OLED Flex ugrađenim mikrofonom i svim ostalim uređajima koji mogu da se priključe preko USB portova, kao što su: slušalice, tastatura ili miš sa računarom koji je povezan putem HDMI kabla.

Kako bi korisničko iskustvo bilo do kraja personalizovano, LG OLED Flex televizor ima prilagodljivu funkciju osvetljenja, koja je implementirana u okviru dizajna zadnje strane, koja izgledom podseća na štit. LX3 osvetljenje poboljšava atmosferu sinhronizacijom sa video ili audio sadržajem koji se reprodukuje na ekranu, nudeći pet jedinstvenih režima između kojih korisnici mogu da biraju.

Prethodni tekstAko ste gejmer OBAVEZNO pročitajte tekst!
Sledeći tekstBUBICE BEYERDYNAMIC FREE BYRD: IZVANREDAN ZVUK I ODLIČNA BATERIJA

Leave a Reply