Početna Gadgets Creative Muvo 2c

Creative Muvo 2c

Panasonic TV

Ovo je malecki Bluetooth zvučnik, onaj koji biste koristili da dobijete bolji zvuk sa vašeg telefona. Sadrži skoro neverovatan spektar funkcija, uključujući i MP3 plejer.

Zahvaljujući pametnom pasivnom radijatoru, Creative Muvo 2c je i pravo malo džepno čudovište.
Može da stane u jednu ruku, i debljine je svega nekoliko centimetara. Muvo 2c sa lakoćom staje u džep od kaputa, ili u zadnji džep farmerica.

Najbolji telefoni 2019

Pod jedan, otporan je na prksanje, zahvaljujući gumenom poklopcu za portove sa strane. Ispod tog krilca naći ćete Aux ulaz od 3,5 mm, micro-USB ulaz za punjač i slot za microSD karticu.

Ovaj poslednji detalj je to što izdvaja Muvo 2c od ostalih primamljivih zvučnika – on može da služi kao pravi mali boombox plejer. Prebacite neku muziku na microSD karticu, uključite ga i on će automatski početi da pušta vašu muziku kada ga podesite na MP3 režim.

Ne postoji nikakav ekran koji bi vam omogućio da menjate albume – pesme samo idu jedna za drugom. Ali Muvo 2c je odličan način da kod sebe uvek imate omiljeni album ili dva, i sačuvaće vam dragocenu bateriju na telefonu. Čak može da pušta i FLAC fajlove.

Poslednja funkcija na ovom uređaju je „ubica“. Možete da utaknete Muvo 2c direktno u vaš laptop i on će se ponašati kao vaša zvučna kartica – i naravno, kao zvučnik.

Opcionalna Sound Blaster aplikacija (Windows/Mac) vam daje da primenjujete zvučne profile i podešavate ekvilajzer.

Muvo 2c ima bateriju koja može da izdrži 5-6 sati, što je sasvim ok trajanje baterije.

Leave a Reply