Telefoni na preklop dolaze da promene dosadašnje iskustvo korišćenja.

Kad ih ne koristite to su kompaktni uređaji, a ako želite da doživite pun potencijal, otvarate ih i dobijate mnogo veći ekran negi što ste ikada imali na mobilnom telefonu.

Galaxy Fold poseduje prvi na svetu Infinity Flex displej od 7.3 inča koji se sklapa u kompaktan uređaj sa ekranom na poklopcu od 4,6 inča i nudi nove mogućnosti multitaskinga, gledanja video zapisa, igranja igara i raznih drugih opcija koje će upotpuniti ovo jedinstveno korisničko iskustvo.

Galaxy Fold definiše novu kategoriju uređaja – spolja mali, unutra veliki.
Potrošači pozitivno reaguju na veće ekrane, a revolucionarna forma Galaxy Fold telefona dolazi sa većim, sveobuhvatnijim displejem, bez kompromisa kada je reč o nosivosti.

Savršen je primer inovacija na polju mobilne industrije.

Kako bi pružio novo iskustvo prilikom upotrebe pametnih telefona, Galaxy Fold kombinuje funkcije koje korisnici očekuju od pametnih telefona i tableta – od nove forme i materijala, do jedinstvenog preklopivog korisničkog iskustva, prilagodljive kamere i premijum performansi.

Samsung je sa partnerima razvijao ovaj model sa spoljnim i glavnim displejima, kako bi sve prednosti savitljivog dizajna bile u potpunosti iskorišćene.

Galaxy Fold transformiše način na koji korisnici kreiraju, dele i edituju mobilne sadržaje.

Uz App Continuity funkciju, video neprimetno prelazi sa spoljnog ekrana na unutrašnji, pa je tako moguće napraviti video dok je telefon sklopljen, a onda rasklopiti uređaj i pregledati snimak na glavnom ekranu.

Za potrebe multitaskinga opcija Multi-Active Window omogućava istovremeno pokretanje više aplikacija za editovanje videa, listanje fotografija ili čitanje mejlova, jer je ekran dovoljno veliki.

Na sajmu smo imali prilike da se lično uverimo u čvrstinu i robusnost Fold telefona, kao i potencijal velikog i skoro kvadratnog ekrana.

Prethodni tekstVolvo Penta – U vodi i na zemlji
Sledeći tekstIFA 2019: TCL PLEX

Leave a Reply