Početna Gadgets NOVI BREITLING ENDURANCE PRO: ŽIVI, IGRAJ SE, PONOVI!

NOVI BREITLING ENDURANCE PRO: ŽIVI, IGRAJ SE, PONOVI!

Breitling Endurance Pro kombinuje ultralagano Breitling kućište prečnika 44 milimetra i termo-kompenzovani SuperQuartz mehanizam koji je deset puta precizniji od konvencionalnih kvarcnih mehanizama.

Ovaj sat nudi optimalnu udobnost, preciznost bez premca i funkcionalnost koja će se podjednako svideti posvećenim sportistima i nešto opuštenijim sportskim entuzijastima.

Novi Breitling Endurance Pro dolazi u pet kolorističnih verzija.

Svaka od njih ima crni brojčanik, crnu dvosmerno rotirajuću koronu sa ugraviranim kadrinalnim tačkama kompasa (N, S, E i W).

Ovih pet verzija sata se razlikuju po svojim smelim bojama – dizajnirani su sa unutrašnjom koronom na kojoj se nalazi korisna pulsometarska skala u beloj, plavoj, žutoj, narandžastoj ili crvenoj boji, koje olakšavaju korisniku da prati svooj nivo otkucaja srca tokom bavljenja sportom.

Ovi satovi dolaze sa Diver Pro gumenom narukvicom u boji unutrašnje korone, koju drži Breitlight kopča sa dve igle.

Za ljubitelje modela Endurance Pro koji žele da dodaju još više boje ovom već očaravajućem satu tu su živopisne Outerknown ECONYL yarn NATO narukvice koje savršeno idu uz ovaj fascinantni hronograf i koje se mogu kupiti zasebno.

Ovaj sat takođe ima i taktilnu krunicu u boji narukvice i prstena unutrašnje korone koja omogućava odlično kontrolisanje.

Srce modela Endurance Pro jeste Breitling Caliber 82 sa COSC sertifikacijom iSuperQuartz tehnologijom koja donosi izzetnu preciznost.

Kazaljke satara i minutara su presvučene Super-LumiNova premazom koji vam omogućava da ih vidite čak i u uslovima sa ograničenim osvetljenjem.

Sekundara ovog hronografa ima crveni vrh koji olakšava očitavanje vremena.

Pored drugog podbrojčanika koji meri sekunde, tu su i hronografski brojači desetog dela sekunde i 30 minuta koji su takođe dizajnirani za lako očitavanje.

Breitling Endurance Pro je vodootporan do 10 bara/100 metara dubine i dolazi sa dvogodišnjom garancijom.

Leave a Reply