Ranac Seeon 180° bez sumnje je tehnološki najnapredniji ranac koji ste ikada videli.

Činjenica da može da prenosi prtljag od tačke A do tačke B predstavlja vrlo mali deo onoga što Seeon 180° ima u svom repertoaru, ali i vrlo bitan deo.

Seeon 180° ima sopstveni sistem za nadzor koji motri na ljude koji vam prilaze sa leđa, senzor pokreta koji detektuje objekte ili ljude koji se kreću ka vama, alarmni sistem koji se aktivira u opasnim situacijama tokom fizičkih sukoba, napada ili pljačke, kao i GPS uređaj za praćenje koji u slučaju opasnosti šalje vašu lokaciju (ili lokaciju ranca) u vidu poruke na odabranu listu kontakata.

Ovaj ranac ima čak i solarne panele kao i integrisanu bateriju koja omogućava da sve funkcije rade, a možete i da je koristite da napunite svoje gedžete… a ako vam ni to nije dosta, ranac ima i svetlosnu traku koja automatski zasvetli u mraku, omogućavajući biciklistima i drugim pešacima da vas primete i izbegnu dok hodate trotoarom ili prelazite put.

Dizajniran za moderno dobra u kom bi lična zaštita i zaštita imovine trebalo da budu prioritet, ranac Seeon 180° koristi tehnologiju kako bi ponudio bezbedno, prenosivo skladišno rešenje.

On samo izgleda kao ranac, ali je previše napredan da bi bio svrstan u istu kategoriju kao i obične platnene ili kožne torbe.

Možda i najintrigantnija i krucijalna funkcija ranca Seeon 180° je njegova nadzorna kamera sa rezolucijom od 1080p.
Osmišljen da bude vaše treće oko dok pešačite, Seeon 180° pazi na vas tako što konstantno prati šta se dešava iz vaših leđa.

Pored kamere tu su i senzori pokreta koji mogu čak da izmere i brzinu objekta koji vam se približavaju, omogućavajući vam da budete svesni onoga što se dešava iza vas kako ne biste morali konstantno da se okrećete i proveravate da li je sve bezbedno.

Kamera je diskretno uklopljena u ranac, praktično je neprimetna i šalje obaveštenja na vaš telefon. Ovaj prenosivi nadzorni sistem pokreće ARM kompjuter koji je integrisan direktno u ranac Seeon 180°. Pored toga što „vidi“ šta se dešava iza vas, Seeon 180° može i da prepozna sopstvenu lokaciju.

Ranac dolazi sa sopstvenim GPS-om koji aktivno prati lokaciju ranca i samim tim, lokaciju onoga ko ga nosi, što ima dve upotrebne koristi. U slučaju fizičkog sukoba, ranac šalje SOS poruku odabranim kontaktima, a ako vam neko ukrade ranac, možete ga pratiti u realnom vremenu.

Od drugih funkcija, tu je još i osvetljenje koje se uključuje u mraku.
Osmišljeno da bi ranac bio lako primetan noću, tim LED osvetljenjem možete da upravljate preko smartfona, što vam omogućava da ga uključite i isključite po potrebi.

Sve funkcije ranca Seeon 180° napajaju se iz njegove integrisane baterije kapaciteta 20.000 mAh, koju takođe možete da koristite i za punjenje drugih uređaja.

Ova baterija je povezana na niz solarnih panela postavljenih na površini ranca Seeon 180°, što znači da ne morate često da dopunjujete bateriju ranca.

Bežični modul omogućava rancu Seeon 180° da se poveže sa vašim smartfonom a prateća aplikacija vam omogućava da pravite personalizovana obaveštenja za slučaj fizičkog napada, krađe ili sudara.

Prethodni tekstSledeći nivo luksuza u klasi EQ
Sledeći tekstGLASTRON GTS 245

Leave a Reply