S obzirom na to da zvuk koji dolazi iz televizora nije baš najbolji, u kompaniji Sennheiser su posvetili pažnju tome da omoguće gledaocima da lakše čuju dijaloge i jednostavno personalizuju zvuk preko njihovih RS 5200 slušalica.

Ove slušalice izgledaju kao kombinacija slušalica i stetoskopa i imaju „lagan ergonomski dizajn“ koji povećava nivo udobnosti tako što smanjuje pritisak na uši.

Kao što je to slučaj sa svim pravim bežičnim slušalicama, i ovde imate izbor od četiri vrste i veličine nastavaka koji garantuju da će slušalice savršeno stajati u vašim ušima. U kompaniji Sennheiser takođe kažu da dizajn koji ide ispod brade „ne vrši pritisak na slepoočnice“ i zapravo ih čini lakšim za nošenje ako imate naočare.

„Jednostavno“ je ključna reč kod Sennheiser RS 5200 slušalica. Uz bežični prenos, proizvođač tvrdi da možete uživati u zvuku televizora sa razdaljine od čak 70 metara od odašiljača, a bazna stanica omogućava konekciju između slušalica i televizora u vidu digitalnog optičkog i analognog audio povezivanja (i kablova).

Baterija traje do 12 sati, nakon čega je slušalice potrebno ponovo napuniti, a sistem obaveštava korisnika kada je baterija pri kraju.
Slušalice se automatski isključuju kada ih ne koristite kako bi se uštedela baterija.

Sennheiser želi da ponudi jednostavna podešavanja za personalizaciju koja će omogućiti zvučne performanse krojene prema vašim potrebama.
Funkcija za čist govorni zvuk uklanja pozadinske zvukove kako biste mogli lakše da čujete dijalog koji se odvija na TV-u.

Tu su i tri profila za slušanje koji pojačavaju čistoću različitih frekvencijskih opsega, a RS 5200 slušalice takođe nude i nezavisne komande za podešavanje jačine zvuka na levoj i desnoj slušalici.

Slušalice Sennheiser RS 5200 su dostupne sada, uz preporučenu maloprodajnu cenu od 250 evra.

Prethodni tekstADV350 PREMIJERNO U MILANU
Sledeći tekstTOP 5: Kućni audio sistemi u 2021. godini

Leave a Reply