Vreme je da postavite svoje zdravlje kao prvi prioritet sa obiljem kućnih, kancelarijskih i prenosivih gedžeta koji mogu u potpunosti da transformišu vašu kondiciju, raspoloženje i život.

Neka vaše zdravije navike započnu sa gedžetima iz ovog današnjeg članka.

Svako želi da bude zdravija, srećnija verzija sebe, i iako možete da prilagodite svoj režim vežbanja i navike u ishrani kako biste postali zdraviji, sledećih 5 zdravstvenih gedžeta vas mogu dodatno podstaći da napravite zdravije izbore.

Ovi gedžeti su prenosivi, pametni i svestrani, što znači da svakome daju mogućnost da bude dobrog zdravlja. U nastavku ćete naći pregršt tehnologija koje se fokusiraju na vaše zdravlje.

Magnebelt samozagrevajući pojas emituje toplotu ka određenim zonama i pruža momentalno i dugotrajno olakšanje bolova u leđima, išijasa, upala i drugih stanja.

Pozdravite se sa bolom u leđima i nelagodnostima onog trenutka kada nabavite Magnebelt samozagrevajući pojas. Ovaj zdravstveni tehnološki gedžet je visoko na listi jer pruža momentalno olakšanje.

Ali on nije namenjen samo ljudima koji osećaju bolove; ovaj pojas vam takođe može pomoći da popravite svoje držanje, poboljšate cirkulaciju i ubrzate metabolizam.

CENA: $ 29,99

WHOOP Strap 3.0 nosivi uređaj za praćenje aktivnosti je kao da imate ličnog zdravstvenog i fitnes trenera.

Ovaj nosivi zdravstveni uređaj unapređuje kvalitet sna, pomaže kod oporavka mišića i još mnogo toga.

Sa WHOOP Strap 3.0 nosivim uređajem za praćenje aktivnosti imaćete niži puls, bolji san, manje povreda, manji unos alkohola i još mnogo tofa. Kako? Ovaj pametni uređaj za praćenje aktivnosti nadgleda vaše zdravlje tokom dana i noći i daje vam personalizovane povratne informacije kako biste unapredili svoje zdravlje.

CENA: $ 30

Razvijte zdravije navike dok sedite za radnim stolom sa Getupp Assist podsetnikom za kretnju.

Zdravstveni tehnološki gedžet vas podseća da ustanete i pokrenete se.

Ako radite za stolom svaki dan, Getupp Assist podsetnik za kretnju je must-have uređaj za razbijanje sedentarnih navika. Ovaj korisni gedžet vibrira svako malo kako bi vas podsetio da treba da ustanete i malo se razmrdate.

Najbolja stvar je to što ugrađeni svetlosni indikatori zasijaju plavom bojom kada dostignete svoj cilj vezan za vreme provedeno stojeći. Vratićete se za radni sto sa više energije i bićete produktivniji. Poručite ovaj zdravstveni gedžet u pretprodaji preko Kickstartera po ograničenoj ceni od 62,57 dolara.

Povećajte kapacitet pluća i ojačajte mišiće sa Airofit PRO pametnim sistemom za vežbe disanja. Dolazi sa virtuelnim trenerom za disanje!

Ako ste sportista, fitnes početnik ili jednostavno želite da se fokusirate na poboljšanje svog zdravlja, Airofit PRO pametni sistem za vežbe disanja predstavlja mudru investiciju.

Ovaj zdravstveni uređaj ne služi samo za poboljšanje kapaciteta pluća, on može da poveća nivo energije pa čak i omogući bolji san.

CENA: $ 379.00

Unesite minerale i nutrijente sa Vitapod kućnim sistemom za napitke.

Porodični zdravstveni gedžet je odličan za svakondevnu upotrebu.

Kada nabavite Vitapod kućni sistem za napitke, cela vaša porodica koristiće ga svakog dana. Sve što treba da uradite je da ubacite kapsulu sa nutrijentima u mašinu, a ona će izmešati sastojke sa filtriranom vodom.

I što je najbolje, svaka kapsula je puna minerala i antioksidanata neophodnih za zdrav napitak. A uz voćne arome, moći ćete da uživate i u ukusu.

CENA: $ 199.99
Prethodni tekstSPX 190
Sledeći tekstDYNAUDIO HERITAGE SPECIAL ZVUČNIK SA POSTOLJEM

Leave a Reply