Početna Home Automatizovani LG sistem za pravljenje kraft piva bi mogao da učini kućno...

Automatizovani LG sistem za pravljenje kraft piva bi mogao da učini kućno pravljenje piva mnogo lakšim

Bez nereda, bez muke.

blank
Panasonic TV

S obzirom na neverovatnu popularnost kraft piva koja je zahvatila celu planetu, iznenađujuće je da kućno pravljenje piva još nije uzelo maha u sličnom obimu. Naravno, postoji veliki broj sistema koji pokušavaju da iskoriste ovaj trend – Picobrew i Brewie su dva uređaja koja su imala dosta uspeha na Kickstarteru – ali ovaj trend još nije uspeo da uđe u mejnstrim.

Ali to bi moglo uskoro da se promeni sada kada je LG rešio da se uključi u ovu priču.

ATV & NAUTICA 2020

Ova kompanija je spremna da premijerno predstavi svoj sistem za kućno pravljenje piva. To je mašina za pravljenje piva, na bazi kapsula, koja se oslanja na automatizaciju i algoritme za fermentaciju, i u stanju je da se u potpunosti samostalno očisti, tako da predstavlja zaista odličan način da pravite svoje pivo bez maltretiranja.

U zavisnosti od vrste piva (ima ih pet: American IPA, American Pale Ale, English Stout, Witbier i Czech Pilsner), sistem može da proizvede do pet litara piva za nekih dve nedelje – možete da proverite kako stvari napreduju u bilo kom trenutku preko prateće aplikacije za iOS i Android.

Za neke ljude, radost koju donosi pravljenje piva kod kuće dolazi sa osećajem kao da se bave alhemijom: mešanje hmelja i žitarica, eksperimentisanje sa temperaturama i metodičko praktikovanje sistema pokušaja i grešaka sve dok ne dobijete savršeno pivo. Za neke druge, sve to se čini suviše komplikovanim i deluje im kao da oduzima previše vremena, pa im je jednostavnije da samo pokupe nekoliko piva u lokalnoj radnji.

LG HomeBrew, ultrajednostavni uređaj za pravljenje piva bez puno muke bi mogao da bude ulaz u svet pivarstva za ljude koji su novi u svetu kraft piva, i mogao bi da postane baš taj uređaj koji će čitav proces gurnuti u mejnstrim.

Leave a Reply