Početna Home Boulder najavljuje novo bežično striming pojačalo po imenu „866 Integrated“

Boulder najavljuje novo bežično striming pojačalo po imenu „866 Integrated“

Tradicionalne kompanije koje proizvode premijum analogne uređaje (pa, više analogne nego digitalne), poput Boulder Amplifiers, usvajaju UPnP/DNLA mrežnu tehnologiju već nekoliko godina nakon što su videle u kom smeru se industrija kreće.

Hibridna DAC kućišta kompanije Boulder za njihove modele 2100 Series i 1100 Series oduševljavaju audiofile već neko vreme, ali izgleda da je bilo potrebno podosta vremena da smisle kako da približe tehnologiju manje bogatoj klijenteli, a i dalje sačuvaju kvalitet zvuka zbog kog su cenjeni – što nije iznenađenje jer se u kompaniji Boulder nikada olako ne upuštaju u nove avanture.

Najbolji telefoni 2019

Njihov najnoviji proizvod u ponudi, pojačalo od 200 vati po kanalu po imenu „866 Integrated“, koje donosi strimovanje bežičnim putem ili preko kabla, integrisani Roon Endpoit softver i pordšku za Apple AirPlay, menja isključivo analogno pojačalo „865 Integrated“ kao osnovni proizvod u ponudi i predstavlja prvo integrisano pojačalo kompanije Boulder sa opcijom za digitalni ulaz.

Model „866 Integrated“ je naslednik pojačala po imenu „865 Integrated“.

Akcenat je kod modela 866 stavljen na vrednost, a veći napor je uložen u postizanje efikasnosti i smanjenje cene dizajna i proizvodnje nego kod bilo kog drugog proizvoda koji je kompanija Boulder ikada izbacila.

Ušteda na troškovima uključuje uštede u proizvodnji štampanih ploča (do 25% uštede za neke ploče), kućišta i napajanja, smanjenje opterećenja kod mašinske obrade metala, efikasniju upotrebu materijala i smanjenje proizvodnje i trajanja testiranja.

Leave a Reply