Prvi put kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je predstavljanje čuvene Bespoke linije frižidera na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES 2021.

Bespoke frižideri poseduju potpuno novi Flex format sa četvoro vrata elegantnih linija, uz savremeno dizajniran ravni panel sa udubljenim ručkama koji se uklapa u različite stilove kuhinja.

Sa osam jedinstvenih boja i završnim obradama od stakla ili čelika, oni nude posebne mogućnosti dizajna.

Paleta boja u kojima će biti dostupni ovi frižideri obuhvata sivo, nebesko plavo, teget, belo i ružičasto staklo, kao i teget, mat crni čelik i šampanjac boju.

„Kako porodice provode više vremena kod kuće, oni sve više ulažu u kućne aparate koje mogu personalizovati, a to je upravo ono što nudi naš Bespoke asortiman“, istakao je Džon Herington, viši potpredsednik i generalni direktor odeljenja za kuhinjske aparate kompanije Samsung Electronics America. „Bespoke frižideri su prilagodljivi svakom enterijeru, budući da su napravljeni u više boja, od različitih materijalia i sa završnim obradama, koje možete odabrati u skladu sa vašim stilom, a takođe možete prilagoditi i unutrašnji prostor frižidera pomoću promenljivih fioka i drugih jedinstvenih karakteristika“, dodao je Herington.

Čineći celokupan dizajn uglađenim, Flex Bespoke frižider dolazi sa novim odeljkom za piće unutar gornjih levih vrata, koji omogućava brz pristup filtriranom dozatoru i AutoFill bokalu za vodu.

AutoFill bokal automatski se dopunjava svežom, filtriranom vodom, a u nju možete dodati ukus po vašem izboru.

Flex Bespoke sadrži unapređenu Flex zonu, prilagodljiv odeljak koji menja temperaturu frižidera u temperaturu zamrzivača, zadovoljavajući različite porodične potrebe za skladištenjem hrane. Flex zona ima pet opcija podešavanja temperature za: zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće, kao i za piće.

Kompanija Samsung predstaviće liniju Bespoke frižidera i u Evropi i zemljama Bliskog istoka tokom 2021. godine, šireći se izvan severnoevropskog i azijskog tržišta, gde je ovaj asortiman trenutno dostupan, dok će u SAD biti od ove godine.

Prethodni tekstTCL na sajmu CES 2021
Sledeći tekstCES 2021: Game On GRPS set za terapiju i oporavak nakon treninga

Leave a Reply