Google Cloud gejming servis Stadia, dostupan je od sada na LG televizorima koji koriste operativne sisteme webOS 5.0 i 6.0, u čak dvadeset dve zemlje.

Stadia store nudi više od 200 popularnih igara poput Cyberpunk 2077, Resident Evil Village, Assassin’s Creed: Valhalla, Hitman 3, Baldur’s Gate 3 kao i pristup sve većem broju besplatnih igara i demoa, a sve naslove je moguće igrati korišćenjem kompatibilnog džojstika, bez preuzimanja.

Pretplata na Stadia Pro nudi katalog od 30+ naslova za preuzimanje i igranje, a nove video igre se dodaju svakog meseca uz ekskluzivne popuste i dodatni sadržaj.

U ponudi LG pametnih televizora, LG OLED modeli se izdvajaju po neuporedivom iskustvu igranja na Stadia servisu. Odavno omiljeni među igračima širom sveta, LG OLED televizori su idealni za pucačine iz prvog i trećeg lica, strategije u realnom vremenu ili trkačke igre, pružajući besprekoran kvalitet HDR slike, duboku crnu i precizne boje zahvaljujući LG OLED samosvetlećim pikselima.

Pored toga, brzo vreme odziva od 1ms i izuzetno nizak lag, bez gubitka kvaliteta slike, daju igračima prednost koja im je potrebna da bi pobedili svaki put.

Prethodni tekstFrame prebacio 1 milion!
Sledeći tekstMagic Book 15 USKORO!

Leave a Reply