Početna Home Da citiramo jednu poznatu kompjutersku kompaniju: „To jednostavno funkcioniše“.

Da citiramo jednu poznatu kompjutersku kompaniju: „To jednostavno funkcioniše“.

Denon AVR-X4700H je ubacio svu najnoviju audio tehnologiju i odličan kvalitet zvuka u jednu kutiju. Nema puno toga što ovaj uređaj ne može.

blank
ATV & NAUTICA 2020

Kod današnjih sistema media plejera i kućnih bioskopa, risiver obavlja ogroman deo posla.
Od ovih uređaja se očekuje da vrše pojačavanje, obradu video i audio signala, pa čak i strimovanje, sve to u jednom kućištu.

A korisnici očekuju da sve to dobiju po niskoj ceni.
Kada biste kupovali odvojene komponente da obavljaju sve ove funkcije, čak i niskobudžetni sistem bi vas koštao čitavo bogatstvo.

BMW_NextGen_2020_640x157px
BMW_NextGen_2020

blank

Brend Denon ima decenije iskustva u ovoj oblasti.

Njihovi višekanalni risiveri postoje već skoro 40 godina, a svaki novi model ima dodatne funkcije i bolje performanse, dok istovremeno drži konkurentnu cenu.

Model AVR-X4700H je savršeni primer.

blank

Za 1.700 dolara dobijate 9,2 kanala, podršku za sve moguće audio kodeke, tri zone, osam HDMI ulaza sa tri izlaza, 8K video i strimovanje.

A to su samo glavni aduti. Takođe dobijate i najnoviju verziju Audyssey MultEQ XT32 korekciju sobne akustike. Sve to je upakovano u lepo dizajniranu kutiju od 13,6 kg.

blank

Moderni audio/video risiveri imaju više funkcija i sposobnosti nego što bi jedan korisnik ikada mogao da iskoristi.

Denon AVR-X4700H je dobro upakovani AV risiver koji sve radi dobro. Uz jednostavno postavljanje i HEOS aplikaciju risiver će biti spreman za korišćenje za tren oka.

Audyssey MultEQ XT32 garantuje da ćete čuti izbalansiran i čist zvuk u svakom ćošku sobe.

blank

Najnoviji HDMI hardver znači da možete da upravljate striming paketima, Ultra HD Blu-Ray plejerima, 4K pametnim televizorima, projektorima, media serverima i još mnogim drugim stvarima bez problema.

Denon pravi AV risivere već decenijama i očigledno su naučili kako da učine ceo proces jednostavnim i intuitivnim za sve.

blank

Od prodavaca koji ih instaliraju do krajnjih korisnika koji sami to rade, teško je zamisliti nekoga ko neće biti zadovoljan njime.

Denon AVR-X4700H AV risiver zaslužuje najbolje preporuke.

blank

Ako vam treba nešto da poveže sve uređaje u vašem kućnom bioskopu i drugim medijima, onda je ovaj uređaj odličan izbor.

BMW_NextGen_2020

Leave a Reply