Krenimo prvo od Serije 900, koja se sastoji od integrisanog mrežnog pojačala PMA-900HNE i CD plejera DCD-900NE. Ovo je prvo Denon pojačalo sa HEOS integracijom, to je tehnologija za strimovanje koja omogućava puštanje sadržaja sa platformi kao što su Spotify i Tidal preko HEOS aplikacije, a takođe čini pojačalo PMA-900HNE višesobno kompatibilnim sa drugim HEOS proizvodima.

Model 900HNE je osmišljen da bude centralna tačka u vašem boravišnom prostoru i „isporučuje izvanredan doživljaj slušanja“, bilo da gleda te TV, igrate igrice ili slušate muziku. Opremljen je strujnim kanalskim pojačalom od 85 vati i velikom napojnom jedinicom kako bi izvukao najbolje moguće performanse iz svakog zvučnika. Pored podrške za HEOS, AirPlay2 i Bluetooth, PMA-900HNE pojačalo je kompatibilno i sa fajlovima kao što su ALAC, FLAC i WAV bez gubitaka do 24-bit/192kHz, kao i DSD 2.8MHz/5.6MHz.

CD plejer DCD-900NE nadopunjuje pojačalo PMA-900HNE kako bi se stvorio sistem „koji može da reprodukuje bilo koju vrstu digitalne muzike“. Inžinjeri kompanije Denon su dodali naprednu tehnologiju za obradu digitalnog signala po imenu AL32 Processing Plus kao i filtriranje kako bi se snimci reprodukovali precizno i jasno. Kućište je dizajnirano da bude otporno na vibracije, izolujući plejer od neželjene energije koja bi mogla da mu umanji performanse.

Po pitanju performansi, iznad ovih proizvoda nalazi se model PMA-1700NE. Sa 140 vati po kanalu, 1700NE isporučuje doživljaj slušanja po meri audiofila. Opcije za povezivanje uključuju analogne i digitalne izvore, a kolekcionari gramofonskih ploča dobili su i fono kertridže sa pokrtenim magnetom i pokretnom zavojnicom. Koaksialni i digitalni ulazi omogućavaju korišćenje sa televizorima i media plejerima.

Kao i CD plejer DCD-900NE, model 1700NE ima dizajn otporan na vibracije, kao i elektronsko upravljanje jačinom zvuka za lako podešavanje jačine, pozlaćene terminale zvučnika i analogne ulaze koji sprečavaju koroziju koja nastaje vremenom i održavaju pouzdanu konekciju.

PMA-1700NE košta 1.999 €. PMA-900HNE košta 999 €, a DCD-900NE je dostupan za 499 €.

Prethodni tekstTOP 5: Držači za mobilne telefone za motocikle
Sledeći tekstToyotin najveći hibridni električni SUV

Leave a Reply