Kompanija Samsung Electronics predstavila je liniju Flex frižidera sa četvoro vrata za tržišta širom sveta, sa tri nova modela – Stainless Steel, Bespoke i Family Hub.

Flex frižideri prvi put su predstavljeni na CES 2021 sajmu u januaru ove godine, a njihova prodaja počeće tokom ovog meseca u Severnoj Americi, sa Bespoke modelom, nakon čega sledi prodaja i na odabranim tržištima Južne Amerike, Evrope, Azije, Bliskog Istoka i severne Afrike u prvoj polovini godine.

Prilagodljivost je ključna karakteristika Flex frižidera sa četvoro vrata, nudeći fleksibilne opcije koje se odnose na spoljašnjost i unutrašnjost uređaja.

Ovi frižideri donose potpuno novi Beverage Center sistem, koji omogućava brz pristup točilici za vodu i bokalu koji se automatski puni.

Takođe, tu je i Dual Auto Ice Maker, sastavljen od dva nezavisna ledomata, koji istovremeno prave standardne i manje kockice leda, zadovoljavajući različite ukuse korisnika kada je u pitanju rashlađivanje pića.

„Preispitivanje i optimizacija životnog prostora koji olakšava svakodnevicu korisnika jedan je od naših prioriteta, u svetu koji se konstantno prilagođava novim normama. Zato naša nova Flex linija frižidera sa četvoro vrata donosi specijalizovana rešenja koja odgovaraju različitim životnim stilovima“, rekao je Hyesoon Yang, potpredsednik i direktor tima za korisničko iskustvo odeljenja za kućne aparate u kompaniji Samsung Electronics.

Novi Flex frižideri simbol su kontinuirane posvećenosti kompanije Samsung ka donošenju inovacija koje pomažu korisnicima da žive baš onako kako žele, zahvaljujući fleksibilnim, prilagodljivim funkcijama:

Korisnici sada mogu da daju svoj lični pečat dizajnu kuhinje, kreativnim kombinovanjem materijala, tekstura i boja – Bespoke verzija Flex frižidera nudi mogućnost promene spoljnih panela koji dolaze u širokoj ponudi boja i završnih slojeva.

Flex frižideri omogućavaju i prilagođavanje unutrašnjosti, zahvaljujući fleksibilnim policama i fiokama za čuvanje različitih vrsta namirnica u optimalnim uslovima. Ovi modeli poseduju čuvenu Samsung Flex zonu, nezavisno kontrolisan odeljak koji lako može da se iz frižidera pretvori u zamrzivač, zahvaljujući mogućnosti podešavanja temperature na jedan od pet ponuđenih režima hlađenja. Sve verzije frižidera dolaze sa Flex Crisper fiokom, idealnom za čuvanje svežih proizvoda, mesa ili ribe, te Crisper+ odeljkom koji održava svežinu voća i povrća.

Family Hub model frižidera donosi sve prednosti prilagodljivog softvera, koji na osnovu veštačke inteligencije nudi usluge koje unapređuju korisničko iskustvo čitave porodice.

Automatizovani Meal Planner program nudi predloge idealnih obroka, obaveštava korisnike o roku trajanja namirnica, omogućava pravljenje šoping listi, kao i naručivanje namirnica direktno preko Family Hub ekrana.

Flex frižideri sa četvoro vrata nude različite pogodnosti, uključujući brz i olakšan pristup osvežavajuće hladnoj vodi.

Beverage Center nalazi se u unutrašnjosti frižidera, čuvajući slavinu rezervoara sa vodom od preteranog izlaganja vazduhu i tako smanjujući rizik od kontaminacije.
Dodatne funkcije frižidera čuvaju namirnice hladnim, produžavaju im rok trajanja i čuvaju njihov originalni ukus.

Flex frižideri se veoma lako uklapaju u moderni dizajn kuhinja, sa svojim elegantnim konturama, ravnim panelima, te pažljivo skrivenim drškama i točilicom za vodu.

Family Hub model poseduje i unapređeni korisnički interfejs, koji doprinosi sveukupnom izgledu frižidera.

Ovaj frižider dolazi sa digitalnim displejem koji omogućava korisnicima da na njemu prikazuju umetnička dela iz dostupne kolekcije. Takođe, u ponudi je i niz dizajna ekrana koje je moguće uskladiti sa frižiderom i ostatkom kuhinje.

Za više informacija o Flex frižiderima sa četvoro vrata za 2021. godinu posetite www.samsung.com.Prethodni tekstTableti za mališane u dečijoj bolnici i osnovnim školama u Kragujevcu
Sledeći tekstTESTIRALI SMO: Samsung S21 Ultra – Veliki šef

Leave a Reply