Početna Događaji BESPOKE HOME 2021 Globalna ekspanzija frižidera

Globalna ekspanzija frižidera

Kompanija Samsung Electronics održala je virtuelni događaj Bespoke Home 2021, kojim je najavljena globalna ekspanzija Bespoke linije frižidera, kao i predstavljanje Bespoke Kitchen koncepta, sa novim uređajima i integrisanim rešenjima na bazi Interneta stvari, orijentisanih pre svega ka životnom stilu korisnika.

„Neizmerno nam je drago što možemo da najavimo širenje naše Bespoke linije uređaja, nudeći sveobuhvatna rešenja za svaki životni stil. Naša misija je da razvijamo proizvode koji korisnicima pomažu da bolje upravljaju svakodnevnim aktivnostima i u njima uživaju“, rekao je JaeSeung Lee, predsednik i direktor odeljenja za kućne aparate u kompaniji Samsung Electronics.

Čuvena Bespoke linija frižidera od sada će biti dostupna i u Severnoj i Latinskoj Americi, Evropi, zemljama članicama Zajednice nezavisnih država, na Bliskom Istoku i odabranim regionima širom Azije i Afrike. Ovi uređaji dolaze u više od 20 originalnih boja i sedam spoljnih panela, pružajući širok izbor različitih kombinacija. Bespoke frižideri takođe nude i veliki kapacitet, pogodnosti i moćne performanse, koje su zaštitni znak kompanije Samsung.

U Evropi će Bespoke frižideri biti dostupni u opcijama sa jednim ili slim vratima, kao i u varijantama sa zamrzivačem u donjem delu, visine 1,8 i dva metra, sa šest različitih vrsta panela i širokom paletom boja – od klasične bele, do nežnih pastelnih nijansi i upečatljivih boja.

Novi Bespoke koncept kuhinje, po prvi put ide dalje od samih frižidera, donoseći filozofiju prilagodljivih uređaja u sve delove kuhinje, počinjući od američkog i evropskog tržišta. Počevši od druge polovine ove godine, ponuda Bespoke uređaja u Severnoj Americi, koja se do sada bazirala na frižiderima, proširiće svoj asortiman mikrotalasnom pećnicom i mašinom za pranje sudova, izrađenim u istom stilu.

Ovaj koncept omogućava kupcima da estetiku i dizajn kuhinje prilagode svojoj omiljenoj boji i materijalu, birajući između mat crnog, teget plavog ili šampanj-ružičastog čelika, te belog stakla.

Samsung će ove godine takođe predstaviti i svoju proširenu paletu namenskih uređaja u Severnoj Americi i Evropi, uključujući Bespoke AirDresser, Bespoke prečišćivač vazduha i Bespoke Jet usisivač. Usled pretvaranja domova u kancelarije, teretane i učionice, ovi novi kućni aparati zadovoljavaju svakodnevne potrebe, pružajući veću fleksibilnost, automatizaciju i higijenu.

Samsung vizija Bespoke doma takođe naglašava i povezano življenje, uz pomoć veštačke inteligencije i automatizacije.
Pokretač te vizije je SmartThings, koji korisnicima pruža centralizovanu platformu za upravljanje domom bez velikog napora.Prethodni članakVreme je za novi televizor?
Sledeći članakFiatov novi Google automobil vam omogućava da pričate sa svojim autom na daljinu

Leave a Reply