Početna Home Kompanija Technics predstavlja integrisano pojačalo SU-G700M2

Kompanija Technics predstavlja integrisano pojačalo SU-G700M2

Kompanija Technics planira da izbaci svoje najnovije integrisano pojačalo SU-G700M2.

Novi model predstavlja unapređenu verziju prethodnog modela SU-G700 i deli tehnologiju sa flegšip integrisanim pojačalom Reference SU-R1000 ove kompanije, uključujući LAPC (prilagodljivu obradu impedanse) kako bi omogućili optimalno uparivanje sa bilo kojim zvučnikom, kao i JENO Engine (Eliminacija seckanja i optimizacija oblikovanja buke).

Druge funkcije na novom Technics integrisanom pojačalu uključuju nečujno napajanje napredne brzine (AS²PS) koje omogućava „mnogo reaktivnije, efikasnije napajanje pretpojačala strujom za bolje performanse zvučnika“, kažu u ovoj kompaniji.

Tu su i pokretni magnetni fono ulaz kao i visokokvalitetno fono pretpojačalo sa pokretnim kalemom za korišćenje sa premijum kertridžima.

Ljubitelji gramofonskih ploča ceniće odabirač faze fono ulaza koji može da se koristi za optimizaciju reprodukcije na starijim pločama sa invertovanom fazom.

SU-G700M2 integrisano pojačalo će biti dostupno po ceni od 2.600 dolara sa završnom obradom od brušenog aluminijuma u srebrnoj ili crnoj boji.

Prethodni članakTEST: Renault Megane za 2021. godinu – Čini da se osećate dobro za volanom
Sledeći članakGoPro HERO10 je stigao i donosi dva puta brže smenjivanje slika

Leave a Reply