Kompanija LG Electronics (LG) ponovo uvodi inovacije na tržište predstavljanjem svog novog frižidera sa zamrzivačem dole.
Ovaj model se od konkurencije izdvaja po energetskoj efikasnosti, izdržljivosti i nizu karakteristika koje održavaju svežinu namirnica.

Potrošači mogu duže da uživaju u prirodnoj svežini zahvaljujući vrhunskom sistemu hlađenja NatureFRESH, koji koristi tehnologije Linear Cooling i DoorCooling+.

Opremljen linearnim kompresorom sa inverterom, LG V+ kombinovani frižider predstavlja prirodan izbor za potrošače koji traže napredan i efikasan frižider koji će izdržati test vremena.

Linear Cooling i DoorCooling+ zajedno kreiraju optimalne uslove za skladištenje hrane, što novom LG V+ kombinovanom frižideru omogućava da duže održi svežinu namirnica.

Zadovoljavajući pet čula, ovaj frižider obezbeđuje neuporedivu prirodnu svežinu čuvajući namirnicama originalnu boju, teksturu, ukus i miris, istovremeno smanjujući troškove potrošača.
Linear Cooling, koji pokreće linearni kompresor sa inverterom, osigurava ravnomernu temperaturu, što je ključni faktor u održavanju svežine hrane.

Linear Cooling zadržava fluktuaciju temperature unutar ±0.5˚C, dok istovremeno DoorCooling+ utiče na cirkulisanje hladnog vazduha od vrha uređaja kako bi obezbedio ravnomerne temperature čak i u teško pristupačnim prostorima poput pregrade na prednjim vratima.

1
2
3
Prethodni tekstNovi model kompanije Hasselblad po imenu X1D II je jeftiniji, brži fotoaparat srednjeg formata
Sledeći tekstTelefon sa POP-UP kamerom

Leave a Reply