Ovi kućni audio sistemi nude fenomenalnu vrednost i kvalitet za vaš kućni bioskop.

Pravi sistemi ozvučenja stvaraju uzbudljiv zvuk prilikom gledanja filmova ili slušanja vaše omiljene muzike, a mnogi od ovih sistema imaju odličan inženjering i pažljivo odrađen spoljni dizajn koji dodaju vrednost vašem domu.

Kada birate kućni sistem ozvučenja, u obzir treba da uzmete i veličinu prostora kojim raspolažete.
Na primer, mali zvučnici za police mogu biti idealni za manje apartmane, soundbar je savršen za spavaću sobu, dok vam je za veliku dnevnu sobu potrebna velika postavka.

Niskoprofilni plafonski zvučnici takođe prave dinamičan zvučni doživljaj.

Sistemi zvučnika sa ove liste su odabrani zbog toga što imaju vrhunske performanse, inženjering, cenu i dizajn. Bacite pogled i vidite koji bi najbolje odgovarao vašem kućnom bioskopu.

Najbolji uvodni kućni audio sistem: Klipsch Reference Theater Pack

Klipsch Reference Theater Pack je šesto izdanje iz kućne audio ponude ove kompanije. Napravljen je da prikaže pun spektar zvuka, sa četiri satelit zvučnikai bežičnim sabvuferom koji isporučuje moćan bas. Bakar u vuferima čini da zvučnici izgledaju prelepo čak i bez mreže.

Ovaj komplet manjih zvučnika najbolje radi u manjim ili srednje-velikim prostorijama.

Ovi zvučnici imaju oznaku AV 110 Hz i postavku 5.1. Primetićete da ti mali, lagani zvučnici isporučuju dosta snage, a njihovo postavljanje je vrlo jednostavno.

Aluminijumski tviteri i Tractrix Horn tehnologija isporučuju zvuk kojim ćete sigurno biti zadovoljni.

CENA: $ 360

Najbolji audio sistem za malu prostoriju: Dali Oberon 1 zvučnici za policu

Kompaktni Dali Oberon 1 zvučnici mogu da stanu bilo gde, što ih čini savršenim za male prostorije u kojima nema previše prostora. Sa kupolastim visokotoncem koji je iste veličine kao i onaj na modelu koji stoji na podu, ovaj zvučnik ima impresivan zvuk daleko bolji od drugih zvučnika za police. Pored toga, srednji i niski tonovi su znatno robusniji zbog prepoznatljivih dijafragmi ove kompanije od drveta i tkanine. Dali je akronim od „Danish Audiophile Loudspeaker Industries“ (Danska industrija zvučnika za audiofile) a ovaj zvučnik možete naći u raznim bojama kao što su pepljasto-crna, kestenasta, smeđa i bela tako da se uvek mogu uklopiti u vaš kućni dekor.
Ovi zvučnici su napravljeni da budu svestrani i dolaze sa zidnim nosačima pride. Njihov opseg se posebno ističe kod vokalnih numera, kada isporučuju jasan i čist zvuk. Najmanje zvučnik u liniji Dali je 5.1-kanalni Oberon.

CENA: $ 599.00

Najbolji jeftini kućni audio sistem: LG CM4590 XBOOM

Plug-and-play dizajn žičanog sistema LG CMM4590 XBOOM je dobro poznat i jeftin. Sistem ima ugrađeni CD plejer (ako se sećate šta je to?) i FM radio za suštinskiboombox doživljaj. Na ovaj sistem možete da povežete pametne uređaje preko dva USB porta ili preko Bluetootha kako biste dodatno pojačali zvučne performanse prilikom gledanja TV-a.

Ima 2.1-kanalnu konfiguraciju i dvosmerne zvučnike koji projektuju 700 vati zvuka koji ispunjava čitavu prostoriju.

Auto DJ funkcija nesmetano pušta muziku i smanjuje prelaze između pesama za doživljaj slušanja kao da imate ličnoj DJ-a.
Još jedna odlična funkcija je SoundSync Wireless za automatsko bežično povezivanje sa LG HD televizorima.

CENA: $ 200

Najbolji kućni audio sistem koji je jednostavan za korišćenje: Yamaha YHT-4950U

Yamaha YHT-4950U je pouzdan izbotr za 5.1-kanalni sistem u okviru kućnog bioskopa koji isporučuje bioskopski kvalitet zvuka po razumnoj ceni. Osmišljen od strane kompanije Yamaha da bude kućni audio sistem ulaznog nivoa, on nudi pregršt odličnih funkcija koje ga čine odličnom kupovinom. Ovaj „kućni bioskop u kutiji“ dolazi sa Ultra 4K HDMI ulazom. Fleksibilan raspored zvučnika vam omogućava da menjate postavku sve dok ne dobijete savršen kvalitet zvuka. Povežite ovaj sistem sa AV risiverom preko Bluetootha kako biste dobili zvuk visokog kvaliteta.

Yamaha je u ovaj sistem uključila i YPAO funkciju za optimizaciju zvuka u prostoriji koja vam pomaže da instalirate i podesite zvučnike kako biste dobili savršen zvuk. Sa jednim centralnim kanalom, sabvuferom, dva prostorna zvučnika i dva prednja kanala, možete da podesite poziciju i jačinu zvuka za prijatno iskustvo u prostoriji bilo koje veličine. Ekskluzivna CINEMA DSP tehnologija kompanije Yamaha radi sa HD audio kodecima kao što su DTS-HD Master Audio i Dolby TrueHD i stvara realističan zvučni ambijent u vašem domu.

CENA: $ 500

Najbolji stilizovani kućni audio sistem: Bang & Olufsen Beoplay A9

Bang & Olufsen Beoplay izgleda kao moderna umetnička skulptura a funkcioniše kao zvučnik visokog kvaliteta. Dizajnerske karakteristike kao što je izbor drvenih nogara od hrasta ili oraha kao i izbor bele ili crne boje tu su da vam omoguće da personalizujete ovaj kreativni stojeći zvučnik. Takođe možete da kupite i dodatne presvlake ili nogare za zvučnik. Sabvufer prečnika 8 inča ima vunenu presvlaku a zvučnik ima aluminijumski prsten na kome je ugraviran logo firme. Intuitivni komandni ekran osetljiv na dodir je mesto na kom možete da podešavate jačinu zvuka.

Funkcije kao što su Active Room Compensation stvaraju odličan zvuk koji ispunjava prostoriju. Drugi Bang & Olufsen zvučnici mogu da puštaju istu muziku u ostalim sobama u kući. Ovaj bežični zvučnik podržava povezivanje preko Chromecast, Apple Airplay 2 ili Bluetooth opcija i njime se lako upravlja preko smartfona. Preko ulaza sa zadnje strane možete ga povezati sa eksternim audio izvorima ili možete strimovati sadržaje direktno sa vaših omiljenih aplikacija bez gubitka kvaliteta.

CENA: $ 3200
Prethodni tekstSennheiser bežične slušalice dizajnirane su da rade sa vašim televizorom
Sledeći tekstPovratak legendarnih boja

Leave a Reply