Toyotin najveći hibridni električni SUV

Highlander, koji je debitovao u zapadnoj Evropi 2021. godine, pruža prefinjenost i prilagodljivu unutrašnjost sa sedam sedišta, kao i inteligentne performanse pametnog pogona na sve točkove (AWD-i). Novi 20-inčni sjajno crni točkovi od lake legure imaju kontrastne crte, dok izbor presvlaka sedišta od bež i oker kože podiže vrhunski kvalitet izgleda i osećaja u kabini.

Highlander je najnoviji model koji je dobio novi multimedijalni sistem Toyota Smart Connect. On obuhvata ekran visoke rezolucije, osetljiv na dodir, dijagonale od 12,3 inča uz dodatne funkcionalnosti, uključujući internet navigaciju, zasnovanu na informacijama u realnom vremenu o svim događajima na putu, kao i glasovnim pomoćnikom u vozilu. Modeli s višim paketom opreme opremljeni su i sistemom Toyota Smart Connect+ koji dodatno podržava ugrađeni navigacioni system.

Ekran s instrumentima ispred vozača, dijagonale 12,3 inča, potpuno je redizajniran uvođenjem novih digitalnih pokazivača, s prikazom informacija koje se lako očitavaju i omogućavaju intuitivno korišćenje. Ekran stvara ulegnuti efekat trodimenzionalne grupe merača, s grafikom koja se može prilagoditi željama vozača, s vizuelnim izgledom četiri teme dizajna: Casual, Smart, Tough i Sport.

Novi Highlander je već sada dostupan za porudžbine, a prve isporuke će započeti u četvrtom kvartalu 2022. godine.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde