Nove Nordica Promachine ski cipele stižu ove sezone u formi moćne cipele za agresivne skijaše koji imaju uži prednji deo stopala i potkolenicu.

Širina od 98 mm umanjuje trkačke sposobnosti ovih Nordica pancerica ali donosi udobnost za sve primene.

Nova Isotherm Cork Fit unutrašnja cipela ima unapred oblikovan uložak koji odlično obmotava stopalo i nogu i efikasno prenosi snagu na skiju.

Pluta u „džepovima“ na peti i kod skočnog zgloba može da se zagreje i oblikuje prema vašoj nozi tako da peta i skočni zglob budu udobno pričvršćeni. Tri-Force konstrukcija brenda Nordica podržava đon i uspravnu konstrukciju spoljne školjke za maksimalni odziv.

Školjka koja može da se personalizuje uz pomoć infracrvenih talasa omogućava ovlašćenom distributeru Nordica proizvoda da zagreje školjku posebnom lampom ili koristi vazdušni kompresor da rastegne i proširi školjku kako bi se prilagodila svačijoj nozi.

Powerstrap kaiš od 45 mm sa Power Driver plastičnim uloškom poboljšava ogromnu količinu odskoka.

Promachine 130 cipele dolaze sa ugrađenim Gripwalk đonovima (uključeni su i đonovi po DIN standardu) koji vam omogućavaju da se lako šetajući popnete do omiljenog dela staze.

Ako ste u potrazi za jednom od najmoćnijih ski cipela ikada napravljenih, sa Nordica Promachine 130 pancericama ćete skijati brže nego ikada pre.

Najbolja za ljude sa užim prednjim delom stopala i srednje do uskim potkolenicama
Tri-Force konstrukcija
Školjka koja može da se personalizuje pomoću infracrvenog svetla
Meka „krila“ za lako obuvanje
Isotherm 3D Cork Fit uložak
Power Driver
Power Strap kaiš od 45 mm
Michelin Gripwalk đon – plus đon po DIN standardu

CENA: $ 549,99
Prethodni tekstRevolucija u bezbednosti Interneta
Sledeći tekstDamske ski naočare Smith I/O Mag S

Leave a Reply