JEDNA all mountain PORODICA: vantage

Vantage skije su omiljene među skijašima zbog toga što sa njima možete da idete bilo gde i radite bilo šta.
One dolaze u različitim širinama i dizajnirane su da podnesu praktično sve vremenske uslove koje možete zateći na planini.

Kako bi uprostili stvari, ove godine su promenili način na koji je ova linija skija organizovana, spojivši prošlogodišnje linije Vantage i Vantage X u jednu porodicu.

Naravno, varijacije u modelima i dalje postoje – tako da svaki skijaš može da nađe sebi savršeni par skija.

Modeli sistemskih skija Vantage 75 C do 82 TI donose kombinaciju snage i okretnosti na svim terenima i dolaze sa unapred montiranim vezovima koji su kompatibilni sa GripWalk cipela-vez sistemom. Širi modeli Vantage 86 C do 107 TI su ravni i donose izvanredne performanse izvan staze bez žrtvovanja učinka na tvrđem snegu.

I povrh unisex skija, ovaj brend nudi i liniju dizajniranu za žene skijaše: 75 W do 80 TI W sistemske sije i nešto šire 86 C W do 107 CW kao ravne opcije.

VANTAGE SISTEMSKE SKIJE DOBILE SU POBOLJŠANJE U VIDU „PROLITE“ KONSTRUKCIJE

Lagana All Mountain skije su budućnost.
Prošle sezone ova kompanija je unapredila šire Vantage skije dodatkom revolucionarne „Prolite“ konstrukcije.

Ove godine nove Vantage sistemske skije za stazu dobile su isti tretman, koji ih čini lakšim i snažnijim u isto vreme.

Ono što je jedinstveno kod „Prolite“ sistema način na koji pristupa građi skije: umesto pravljenja snažne skije i potom traženja načina da se smanji težina, ovaj sistem počinje od najtanje moguće šasije oko centralnog sloja od mreže upredenih titanijumskih vlakana, a potom dodaje ojačanja gde je to neophodno u ključnim zonama, kao što je na primer Energy Backbone umetak duž obe ivice.

Ovo omogućava da se napravi lakša akija bez gubitka na njenoj čvrstini ili snazi.

Ovo pravi ogromnu razliku na skijama kao što je najprodavaniji model Atomic Vantage 79 TI.
Uz „Prolite“ ova sistemska skija isporučuje epsku kombinaciju snage i kontrole na stazi uz all-mountain okretnost.

Ona predstavlja odličan izbor za ambicionzne skijaše: ovo je skija sa kojom ćete unaprediti svoje veštine i steći samopouzdanje koje će vam omogućiti da savladate pripremljeni teren i započnete istraživanje mimo njega.

SAVRŠENA POSTAVKA

Savršena Vantage postavka za ambicionzne all mountain skijaše uključuje nove Vantage 79 TI sistemske skije, Hawx Prime 130 S pancerice, Count AMID kacigu i Count 360° HD naočare koji savršeno funkcionišu zajedno, kao i AMT Carbon SQS štapove.

Prethodni tekstPRVI električni FIAT 500
Sledeći tekstPrvi bežični štapni usisivač Triflex HX1

Leave a Reply