Početna Lifestyle Ducati predstavlja novu RVE verziju modela Hypermotard 950

Ducati predstavlja novu RVE verziju modela Hypermotard 950

Ducati nam donosi novi model Hypermotard 950 RVE, koji je deo Borgo Panigale porodice zabavnih motocikala i koji je pozicioniran između ulaznog modela Hypermotard 950 i najjačeg modela Hypermotard 950 SP.

Model Hypermotard 950 RVE karakteriše šema bojenja nazvana „Graffiti“ koja je inspirisana uličnom umetnošću.

Želeći da se na serijski model prenese isti proizvodni kvalitet koji je krasio koncept ovog motocikla, tokom faze farbanja bilo je neophodno unajmiti najveštije radnike i koristiti nalepnice veoma male debljine tokom procesa koji je prilično dugačak i kompleksan.

Krajnji rezultat deluje kao da je posao rađen pištoljem za farbanje.

Elektronski paket na modelu Hypermotard 950 RVE je pojačan sistemom Quick Shift Up and Down EVO kompanije Ducati, koji je dodat komponentama koje su već prisutne u standardnoj verziji, kao što su Bosch Cornering ABS sa Slide by Brake funkcijom, sistem za kontrolu prianjanja (Ducati Traction Control Evo) i sistem za kontrolu podizanja na zadnji točak (Ducati Wheelie Control EVO).

Model Hypermotard 950 RVE je vrhunski zabavni motocikl iz Ducati porodice i dizajniran je da garantuje visok nivo zabave i kontrole tokom vožnje.

Agresivni dizajn ovog motocikla, inspirisan izgledom supermoto modela, vrti se oko dva auspuha ispod sedišta i manjih superstruktura koje otkrivaju mehaničke komponente, uključujući zadnji trallis ram koji nagoveštava lakoću i važnost.

Ergonomija obezbeđuje vozaču maksimalni odziv u svim uslovima.

Sedište je ravno, i posebno suženo kako bi se obezbedila sloboda kretanja koja vam omogućava da sa lakoćom dotaknete zemlju.

Hypermotard 950 RVE pokreće dvocilindarski Testastretta 11° motor od 937 kubika, koji sa svojih 114 ks pri 9.000 opm i 96 Nm obrtnog momenta, od čega je 80% dostupno već pri 3.000 opm, predstavlja savršeni motor za maksimalnu zabavu kako u sportskoj vožnji na stazi, tako i na krivudavim putevima ili svakodnevnoj vožnji po urbanim pravcima.

Najjači model u Hypermotard 950 porodici je Hypermotard 950 SP sa trkačkim grafičkim elementima i Öhlins vešanjem sa većim hodom, Marchesini kovanim felnama.

Leave a Reply