FILA i Rowing Blazers najavili su novu saradnju – Rowing Blazers x FILA Ski – koja dolazi nakon njihove „modne kapsule“ u ograničenoj seriji za sezonu proleće/leto 2020.

Ova kapsula sa rodno-nedefinisanom odećom sastoji se iz ski jakne, ski pantalona, polu-zakopčavajuće vunene jakne, majice, polo majice, naočara za skijanje, dve kape, jednog para patika i para cipela za planinarenje.

Kolekcija predstavlja omaž bogatoj istoriji brenda FILA u zimskim sportovima u kombinaciji sa iznova osmišljenim „preppy“ stilom brenda Rowing Blazers.

Rowing Blazers x FILA Ski kapsula sadrži živopisnu paletu boja u kojoj preovladavaju plava, zelena, ljubičasta, žuta i magenta, sa naznakama zaštitnih boja oba brenda: crvene, bele i mornarsko plave.

Ski jakna i pantalone imaju polyfill punjenje koje garantuje da će vam biti toplo po hladnom vremenu.

Jakna je vodoodbojna dok pantalone imaju podesive tregere i gumu oko struka, kao i uklonivi umetak.

Vunena jakna sa cibzarom do pola ima kapuljaču koja se skida, džep sa prednje strane, dva prednja džepa na zakopčavanje i cibzar do pola sa strane.
U kolekciji se još nalaze i dve kape i par podesivih naočara.

Svi predmeti unutar kapsule imaju kombinovani logo oba brenda i ukrašeni su elementima poput cik-cak šablona koji je sinonim za brend Rowing Blazers.

Kolekciju zaokružuju dva komada obuće.

Inspirisane nasleđem brenda FILA u proizvodnji odeće i obuće za stazu i boravak u prirodi, FILA Expeditioner x Rowing Blazers patike sadrže tehničke i praktične detalje.

Sa kožnim, mrežastim, i reflektujućim detaljima, ove patike koriste FILA Energized uloške za dodatnu udobnost i performanse.

Pogodni za sve vremenske uslove, novi all-terrain đonovi garantuju odlično prianjanje.

Dizajn uloška prati skijašku temu a dodatni stilski detalji uključuu Rowing Blazers šarenoliki „heklani“ dizajn na peti, kombinovani logo dva brenda sa strane i na ulošku kao i Rowling Blazers logo na jeziku.

Poslednji predmet u FILA kapsuli, koji je preuzet iz arhiva planinarskih cipela 90-ih i od kog je napravljena svežija verzija je FILA Fixture x Rowing Blazers.

Ove cipele za planinarenje imaju detalje od izvrnute i redovne kože, tekstila kao i reflektujuće elemente i pogodne su za sve vremenske uslove.

Đon se sastoji od izdržljivog spoljnjeg sloja sa vidljivim šarama.

I ove cipele imaju isti dizajn uloška koji prati skijašku temu. Ceo izgled zaokružuju zaštitne Rowing Blazers linije sa strane i kombinovani logo oba brenda na ulošku.

Prethodni tekstTESTIRALI SMO: Samsung Galaxy S20 FE – Limeni plastikaner
Sledeći tekst1988 Moonphase – novi nivo ekskluzivnosti

Leave a Reply