Kada je brend Hublot osnovan 1980. godine, totalno je razbio pojam visoke horologije i luksuza koristeći gumene narukvice.

Četiri decenije i mnogo modela kasnije, ovaj brend slavi rođendan vraćajući se satu koji je prvi razbio kalup.

Model Classic Original, prvi koji je ovaj švajcarski proizvođač satova ikada napravio, ove godine puni 40 godina – a u kompaniji žele da pokažu koliko je zapravo svestran njegov sada već legendarni dizajn.

Da bi to postigli, predstaviće tri nove iteracije modela Classic Fusion koje zadržavaju istu optimizovanu siluetu i minimalistički stil originalnog modela, ali donose unapređene materijale i tehnologiju.

Ovi Classic Fusion modeli otelotvoruju 40 godina tehnološkog napretka i odstupanja od konvencionalnih trendova.

Dostupni su sa kućištima prečnika 45mm od žutog zlata, titanijuma ili crne keramike – sa prepoznatljivim šrafovima oko korone i crnim poliranim i lakiranim brojčanikom sa dvostranim kazaljkama i Hublot logoom.

Svi modeli koriste samonavijajući mehanizam Caliber Hublot HUB1112 sa frekvencijom od 4 Hz, 21 dragulja i rezervom snage od 42 sata.

S obzirom na to da je serija ograničena na svega sto primeraka sa zlatnim kućištem i samo 200 primeraka sa kućištima od titanijuma i keramike, nema sumnje da će zalihe vrlo brzo nestati.

Prethodni tekstEksperiment kompanije Microsoft sa podvodnim serverom pokazao se kao uspešan
Sledeći tekstTrkački simulator kompanije Aston Martin će vas izvesti na stazu iz udobnosti vašeg doma

Leave a Reply