Na međunarodnom sajmu nautike u Majamiju, Sea Ray je predstavio snagu inovacija.

Sea Ray je takođe predstavio najnoviji model sa SLX-R paketom – a to je SLX-R 310 Outboard.
  
SLX-R 400e Outboard koristi najnapredniju tehnologiju, vrhunsku propulziju, prefinjene dizajnerske elemente i orkestriranu izvrsnost modela SLX 400.

Slovo „e“ u nazivu označava jedinstveni brodski sistem elektrifikacije – Fathom e Power, koji je razvila kompanija Brunswick.
Ovaj sistem uključuje nautičke litijum-jonske baterije visokog kapaciteta sa intuitivnim interfejsom za korišćenje energije.

Ovo inovativno rešenje omogućava moreplovcima da na zgodan i pametan način uživaju u svim funkcijama broda za duži, tiši i ekološkiji dan proveden na vodi.
 
Model SLX-R 400e Outboard pokreću tri Mercury Racing 450R vanbrodska motora kojima se upravlja preko džojstika za vanbrodske motore, a tu su i Sea Ray NextWave inovacije poput tehnologija Quiet Ride i Dynamic Running Surface.

Ovi moćni motori donose ubrzanje bez premca, unapređeno upravljanje i maksimalnu brzinu uz veliku izdržljivost i pouzdanost.
Četvorotaktni V8 motor zapremine 4,6 litara je pojačan ekskluzivnim Mercury Racing kompresorom kako bi isporučio 450 KS preko pogonskog vratila.

Druge bitne funkcije uključuju opcioni Seakeeper žiroskop za stabilizaciju; Sea Ray Connect sistem za daljinski nadzor koji koristi NAUTIC-ON tehnologiju a tu je i kormilo sa dva Digital Dash NSO EVO3 ekrana od 16 inča, vrhunski Simrad sistemi i premijum FUSION Apollo RA770 audio sistem sa ekranom osetljivim na dodir.
 

Unapredivši estetiku modela SLX 400, model SLX-R 400e Outboard donosi luksuzne dizajnerske elemente kao što su detalji od ugljeničnih vlakana, Shadow metalik boja sa crvenom štraftom, crnim tvrdim krovom i nosećim stubovima, posebno dizajniranim tapacirungom sa kontrastnim crvenim štepom, crvenim podvodnim svetlima i crvenim akcentnim osvetljenjem.

Raspored koji je najbolji u klasi donosi mesto za sedenje za 22 putnika, obilje prostora za odlaganje stvari i vrhunske prateće sadržaje kao što su prelepe ležaljke za sunčanje i preklopna krmena platforma.

Ispod palube, velika kabina u kojoj može da spava četvoro ljudi predstavlja udoban prostor gde možete da se sklonite od lošeg vremena, odmorite i prenoćite.

Pored modela SLX-R 400e Outboard, Sea Ray će premijerno predstaviti i potpuno novi SLX-R 310 Outboard.

Sa dva Mercury Racing 400R vanbrodska motora i upravljanjem preko džojstika, ovaj model koji ima sertifikat za ispunjene standarde kvaliteta na jahtama napravljen je za zajedničke avanture i nova iskustva jer omogućava udobno sedenje za 17 putnika uz kokpit koji se proširuje, šank i veliku ležaljku za sunčanje.

Unapređujući izgled modela SLX 310 upotrebom premijum SLX-R elemenata, model SLX-R 310 Outboard takođe nudi i elemente od ugljeničnih vlakana, Shadow metalik boju sa crvenom štraftom, tapacirung sa kontrastnim crvenim štepom, crvena podvodna svetla i crveno akcentno osvetljenje.

Glavne tehnološke karakteristike uključuju Dynamic Running Surface sistem, Mercury VesselView Mobile aplikaciju, dva Simrad SelectResponse ekrana od 12 inča i audio sistem Fusion Apollo RA770.
 
Dostupni modeli:

SLX-R 310 Outboard
SLX-R 350 Outboard
SLX-R 400 Outboard

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU
Prethodni tekstPartner za svaku poslovnu priliku
Sledeći tekstHUAWEI Y serija – Pruža mnogo više

Leave a Reply