Kompanija Porsche Design je predstavila svoj novi Chronograph 911 GT3, sat koji će biti ponuđen samo kupcima novog superautomobil Porsche 911 GT3 za 2022. godinu.

Hronograf vlasnika jednog od ovih četvorotočkaša smešten je u titanijumsko kućište i dostupan je u dve glavne verzije, sa prstenovima na brojčaniku u „ajkula-plavoj“ ili crnoj boji.

U Sjedinjenim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu i Nemačkoj, kupci će moći da iskoriste program kompanije Porsche Design za izradu satova po porudžbini i biraju između široke lepeze opcija koje će im omogućiti da upare sat sa svojim novim superautomobilom.

Opcije uključuju titanijumska kućišta u prirodnoj ili crnoj boji, korone sa tahimetrom ili skalom za minute, narukvice od originalne Porsche kože u raznim bojama ili titanijumsku narukvicu kao i kontrastni štep na narukvici u četiri boje.

Kupci mogu da dizajniraju svoj sat koristeći poseban onlajn konfigurator kompanije Porsche Design koji, kada završite, šalje kod koji vam omogućava da poručite sat preko bilo kog ovlašćenog Porsche dilera, a na isporuku se čeka između 8 i 12 nedelja.

Mehanizam WERK 01.200 nudi funkcionalnost flyback hronografa i ima rotor za automatsko navijanje u obliku točkova modela Porsche 911 GT3 i dostupan je u šest boja.

Iako cena automobila još uvek nije obelodanjena, Porsche Design Chronograph 911 GT3 je već dostupan za dizajniranje i porudžbine po ceni od 8.050 dolara preko sajta Porsche Design.

Prethodni tekstTajne funkcije HONOR Watch GS Pro
Sledeći tekstProvozajte krug sa svog kauča

Leave a Reply