Kutija za viski i cigare koju Rolls-Roys pravi po meri kupca je apsolutno sjajna.

Ima nešto vrlo privlačno kod posedovanja kutije obložene kožom, sa prelepo izrađenim metalnim cilindrima na izvlačenje u kojima se nalazi viski i cigare.

Zove se Rolls-Royce Cellarette i košta 61.085 dolara. Napisaćemo to još jednom, čisto da budete sigurni da nije u pitanju greška. Cena je 61.085 dolara. Poređenja radi, to je više novca nego što biste izdvojili za BMW M340i ili za osnovnu verziju Porsche Boxstera i samo par hiljada dolara manje od modela C8 Corvette Z51. A u pitanju je kutija tek nešto veća od lopte za američki fudbal…

Doduše, jeste u pitanju prelepa kutija. Napravljena je od poliranog aluminijuma i umotana u Rolls-Royce Havana kožu a sadrži čak i detalje od Obsidian Ayous furnira otvorenih pora na stočiću koji se iz njega izvlači.

Kada otvorite Cellarette, meko svetlo odaje topao sjaj i otkriva fioku za držanje boce viskija obloženu Armagnac kožom, sa „RR“ inicijalima, kao i ručno duvane čaše za viski. Kompaktni, cilindrični humidor je takođe vrlo impresivan zbog svoje veličine i unutrašnjosti od španskog cedra. Takođe, sa obe strane nalaze se magnetski prikačeni upaljač i sekač za cigare kompanije S.T. Dupont iz Pariza.

Najluđa stvar u vezi sa Cellarette kutijom je to što je cena od 61.085 dolara samo početna cena. Kupci mogu da personalizuju svoju Cellarette kutiju po svojoj meri, kako god žele.

Teško je i zamisliti koliko visoko može da ide cena za Cellarette krojen po meri, ali isto tako, ako morate da pitate za cenu…

Prethodni tekstDa li se prečišćivač vazduha nalazi na tvojoj novogodišnjoj listi poklona???
Sledeći tekstPoznati brend otvorio park za inteligentnu proizvodnju

Leave a Reply