Smešten u hijerarhiji ispod modela Levante, model Grecale je novi kompaktni terenac kompanije Maserati koji će biti ponuđen sa tri pogonska agregata: 4-cilindarskim GT blagim hibridom od 296 ks, 4-cilindarskim Modena blagim hibridom od 325 ks i najjačim Trofeo V6 motorom od 530 ks zasnovanim na Nettuno motoru iz superautomobila MC20.

Sve verzije modela Grecale imaju pogon na četiri točka i osmostepeni automatski menjač sa papučicama na volanu. On će takođe biti i prvi potpuno električni Maserati terenac ikada u Folgore verziji koju će pokretati tehnologija snage 400V.

Stajling ovog vozila kombinuje neke elemente modela Levante i MC20, i sve je to spakovano u kompaktno pakovanje. Unutrašnjost modela Grecale sadrži digitalnu komandnu tablu, veliki centralni ekran od 12,3 inča – koji radi na novom Android operativnom sistemu za automobile – kao i dodatni ekran od 8,8 inča koji služi kao kontrolni panel za klimu i podešavanja na vozilu.

Grecale takođe može da se pohvali Sonus Faber ozvučenjem sa 14 zvučnika (i 860 vati snage), koje je deo standardne opreme u premijum paketu ili možete da uzmete najbolje moguće ozvučenje sa Sonus Faber 3D sistemom koji dolazi sa neverovatnim 21 zvučnikom (i 1285 vati snage). Ideja iza ovog ozvučenja je da se verno reprodukuje doživljaj prirodnog zvuka, pretvarajući kabinu automobila u pravu sobu za slušanje muzike.

Prethodni tekstMoćan i kompaktan usisivač idealan za svaki dom
Sledeći tekstJEANNEAU CAP CAMARAT 7.5 CC/WA – Novi motorni brodovi okrenuti ka budućnosti JAHTINGA

Leave a Reply