Nissan X-Trail predstavlja doprinos kompanije Nissan ubrzano rastućem segmentu velikih terenaca.

Osvežavanje linije motora na proleće 2019. godine znači da sada možete da birate između dva motora pri kupovini modela X-Trail.

Po pitanju udobnosti i dizajna unutrašnjosti, najnoviji X-Trail je značajno unapređen u odnosu na svoje prethodnike. Prethodne generacije su uvek delovale malo utilitarističke, ali na ovom sadašnjem modelu se vidi uticaj popularnog modela Nissan Qashqai. U kabini ima mnogo prostora, naročito za putnike u prednjem i drugom redu, dok su dva opciona sedišta u trećem redu najbolja za decu ili odrasle koji su omanjeg rasta.

Prtljažnik je dobre veličine; u konfiguraciji sa sedam sedišta imate zapreminu prtljažnika od 445 litara, a zapremina se povećava na 565 litara ako odlučite da ne uzmete treći red sedišta. Jedino razočaranje u unutrašnjosti je to što plastika na pojedinim mestima deluje kao da je prilično krta – ne može da se meri sa plastikom koju su koristili rivali modela X-Trail.

Sve verzije modela X-Trail imaju dobar nivo opreme, ali morate da se otvorite za paket N-Connecta (drugi najjači paket opreme) da biste dobili satelitsku navigaciju. Svi paketi opreme imaju Bluetooth, tempomat, alu-felne od 17 inča i električne podizače stakala.

Kad smo pomenuli navigaciju, malo je čudno što je na mapi ćirilica, a glas navigacije je na engleskom jeziku.

Uticaj modela Qashqai se oseća i na drumu, jer X-Trail ima lagan, jednostavan upravljački sistem, udobno vešanje, a buka koju pravi vetar je minimalna, čak i pri većim brzinama.

Ovaj auto doduše nije pogodan za naglo skretanje: postoji primetno naginjanje karoserije, a entuzijastični vozači neće naročito uživati u brzoj vožnji ovim automobilom.

1
2
OCENA TESTIRANJA
TECH
LIFESTYLE
CENA
Prethodni tekstMoj novi digitalni život
Sledeći tekstTOP 5: Razloga zašto su pravi fotoaparati MNOGO bolji za pravljenje fotografija od smartfona

Leave a Reply